18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kolding IF – Sønderjyske Live Stream

Last Updated on

Kolding IF møder Sønderjyske i runde 5 af 1. Division fredag d. 18/08/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Autocentralen Park.

Hvor kan man se Kolding IF – Sønderjyske Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 2. plads efter en 2-1 sejr over Næstved , hvorimod Sønderjyske lige nu ligger på en 4. plads efter deres nederlag mod AC Horsens på 5-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Kolding IF vs Sønderjyske, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Kolding IF mod Sønderjyske direkte via live stream.
  • Stadion: Autocentralen Park
  • Dato: 18/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Kolding IF – Sønderjyske live stream på ViaPlay

Kolding IF – Sønderjyske Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Kolding IF en 37.74% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.65, mens Sønderjyske har en 42.02% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.38. Dette betyder at Sønderjyske er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.38 med en sandsynlighed på 29.59%.

Kolding IF mod Sønderjyske – Statistikker og Analyse

Kolding IF vandt holdets seneste kamp. fredag værter spillede mod Næstved. Efter 90 minutter var resultatet 2-1. Imens vandt Sønderjyske deres seneste kamp. AC Horsens var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 5-0.

Kolding IF vs Sønderjyske Form

Efter deres første 4 kampe , har Kolding IF formået at sikre 3 sejre , efter at have scoret i alle disse kampe . På samme tid har Sønderjyske vundet to gange , med mål scoret i alle kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Autocentralen Park, har værterne Kolding IF nu vundet i alt 6 point. Imens har Sønderjyske samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Kolding IF – Sønderjyske Odds på Over/Under

Kolding IF har i gennemsnit scoret 2.8 mål i hver af deres seneste 4 1. Division kampe . På den anden side, har Sønderjyske’s kampe haft et gennemsnit på 4.0 mål. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet scoret 1.75 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp , hvorimod ude hold har scoret 2.75 mål og indkasseret 1.25 pr. kamp.

Kolding IF – Sønderjyske Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i hver af Kolding IF’s seneste 4 1. Division kampe , og Sønderjyske har haft det i 75% af denne sæsons opgør. Med et gennemsnitligt odds på 1.51 er der en sandsynlighed på 66.23% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.39, er der en sandsynlighed på 41.84% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Kolding IF – Sønderjyske live stream?


Kampen Kolding IF mod Sønderjyske kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Kolding IF og Sønderjyske?


Sønderjyske er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.38.

Før kampen, hvordan præsterer Kolding IF i 1. Division?


Kolding IF seneste 4 kampe er endt med 3 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjorte.