18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kolding IF – Vendsyssel FF Live Stream

Last Updated on

Runde 16 i 1. Division byder på Kolding IF mod Vendsyssel FF, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 12/11/2023 kl. 19:00 på Kolding IFs hjemmebane: Autocentralen Park.

Hvor kan man se Kolding IF – Vendsyssel FF Live Stream?

Forud for kampen, ligger Kolding IF lige nu på en 4. plads i 1. Division tabellen efter et nederlag mod Fredericia med resultatet 0-1 i sidste kamp . Vendsyssel FF formåede at få skovlen under B 93, da de besejrede dem med 1-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 5. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Kolding IF vs Vendsyssel FF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Kolding IF mod Vendsyssel FF direkte via live stream.
  • Stadion: Autocentralen Park
  • Dato: 12/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Kolding IF – Vendsyssel FF live stream på ViaPlay

Kolding IF – Vendsyssel FF Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Kolding IF er favoritter i dette kommende opgør. Kolding IF er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.95, så der er 51.28% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Vendsyssel FFs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.45, hvilket betyder, at der er 28.99% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.48, eller 28.74%.

Kolding IF mod Vendsyssel FF – Statistikker og Analyse

Kolding IF tabte deres seneste kamp. Fredericia var deres seneste modstander. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-1. Imens sikrede Vendsyssel FF sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I den kamp, mødte søndag gæster B 93. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0.

Kolding IF vs Vendsyssel FF Form

I deres seneste 10 1. Division opgør , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , med mål scoret i 7 kampe . Vendsyssel FF har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 9 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Autocentralen Park, har værterne Kolding IF nu vundet i alt 6 point. Gæsterne har nu vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Kolding IF – Vendsyssel FF Odds på Over/Under

I Kolding IF’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.0 mål pr. kamp . På den anden side, har Vendsyssel FF’s kampe haft et gennemsnit på 2.7 mål. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.50 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe.

Kolding IF – Vendsyssel FF Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Kolding IF’s seneste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Vendsyssel FF er det samme gældende for 60% af deres kampe. Den sidste gang Kolding IF missede en chance for at score i en kamp var d. 5/11/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia. Vendsyssel FFs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia d. 1/09/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.64 er der 60.98% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.12, er der 47.17% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Kolding IF – Vendsyssel FF live stream?


Kampen Kolding IF mod Vendsyssel FF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Kolding IF og Vendsyssel FF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Kolding IF favoritter med odds 1.95 for at vinde.

Hvordan er Kolding IF’s form i 1. Division op til kampen?


Kolding IF har 4 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Vendsyssel FF’s form i 1. Division op til kampen?


Vendsyssel FF har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.