18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kroatien – Italien live stream

Last Updated on

,

Runde 3 i EM byder på Kroatien mod Italien, som mødes på mandag. Kampen spilles d. 24/06/2024 kl. 21:00 på Kroatiens hjemmebane: Red Bull Arena Leipzig.

Hvor kan man se Kroatien – Italien Live Stream?

Forud for kampen, ligger Kroatien lige nu på en 4. plads i EM tabellen efter en uafgjort mod Albanien 2-2 i seneste kamp , mens Italien rangerer som nr. 2 efter en sejr mod Albanien på 2-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Kroatien vs Italien, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Kroatien mod Italien direkte via live stream.
  • Stadion: Red Bull Arena Leipzig
  • Dato: 24/06/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Kroatien – Italien live stream på ViaPlay

Kroatien – Italien Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.22 fortæller os, at Kroatien har 31.06% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Italiens chance for at vinde 44.05%, med et gennemsnitligt odds på 2.27. Dette viser at Italien ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.32, er der 30.12% chance for at kampen ender uafgjort.

Kroatien mod Italien – Statistikker og Analyse

Kroatien spillede uafgjort i deres seneste opgør. Zlatko Dalic’s hold mødte Albanien. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2. Mod Albanien, havde Kroatien 61% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Kroatien i alt 20 skud, mens de tillod 15 skud imod sig. Imens vandt Italien deres seneste kamp. I den kamp, mødte Luciano Spalletti’s hold Albanien. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-1. Da de mødte Albanien, havde Italien 65% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 15 skud sendt afsted i angrebet, mens 8 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Kroatien vs Italien Form

Efter 2 kampe i EM , har værterne 0 sejre , og har scoret i én kamp . Italien har fejret én sejr , og har scoret i én kamp. Ser man på hjemme- og udeform, har Kroatien vundet ét point i deres seneste fem kampe på Red Bull Arena Leipzig. Gæsterne har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udbane.

Kroatien vs Italien Indbyrdes opgør

Før mandagens kamp, hvor der har været 4 møder mellem Kroatien og Italien , har Kroatien formået at vinde én gang , og mandagens gæster har endnu ikke sikret en eneste sejr , med 3 uafgjorte i alt. I hver af disse 4 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.3 mål , hvor Kroatien i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , og Italien har scoret 1.0 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1. Kampen blev spillet fredag d. 12/06/2015, 20:45 på Stadion Poljud.

Kroatien – Italien Odds på Over/Under

Kroatien har formået at score i gennemsnit på 3.5 mål i hver af deres seneste 2 EM kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Italien’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Zlatko Dalic’s hold scoret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.50 mål i hver kamp . Zlatko Dalic’s hold har i gennemsnit scoret 2.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.00 mål pr. kamp.

Kroatien – Italien Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Kroatien’s seneste 2 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og for Italien er det samme gældende for alle deres kampe. Den sidste gang Kroatien missede en chance for at score i en kamp var d. 15/06/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Spanien. Med et gennemsnitligt odds på 1.65 er der 60.61% chance for at begge hold scorer i kampen på mandag.Med et gennemsnitligt odds på 2.12, er der 47.17% chance for at ingen af holdene scorer i kampen mandag.

FAQ

Hvor kan man se Kroatien – Italien live stream?


Kampen Kroatien mod Italien kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Kroatien og Italien har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Italien favoritter med odds 2.27 for at vinde.

Hvordan er Kroatien’s form i EM op til kampen?


Kroatien har 0 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 2 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Italien i EM?


Italien seneste kamp er endt med 1 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.