18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leeds – Tottenham Live Stream

SE FODBOLD*

Leeds og Tottenham mødes søndag d. 28/05/2023, i runde 38 af Englands Premier League, med kampstart kl. 17:30 på Elland Road .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Leeds – Tottenham Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til West Ham på 1-3 i sidste runde, ligger Leeds lige nu nr. 19 i Premier League. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Tottenham indkasserede et nederlag mod Brentford på 1-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 8.Læs vores optakt til kampen mellem Leeds vs Tottenham se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

Leeds – Tottenham Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Leeds givet 36.76% chance for at vinde kampen med et odds på 2.72, mod Tottenham, som kun har 42.02% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.38.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.78 eller 26.46%.

Leeds vs Tottenham Statistikker og Analyse

Leeds tabte deres seneste kamp.West Ham var modstanderne for Sam Allardyce’s hold.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-3.Mod West Ham, havde Leeds 41% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Leeds i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 19 skud imod sig.Imens tabte Tottenham deres seneste kamp.Brentford var deres seneste modstander.Kampen endte med en stilling på 1-3.Da de mødte Brentford, havde Tottenham 61% af boldbesiddelsen.Ser man på skud på mål, havde Tottenham de følgende statistikker: 22 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål.

Leeds vs Tottenham Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League, har Leeds vundet i bare én , mens de har scoret i alle disse kampe . Tottenham har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i alle disse kampe.I deres seneste fem spillede kampe på Elland Road, har værterne Leeds nu vundet i alt 5 point.Gæsterne har nu vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Leeds vs Tottenham Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold, har Leeds formået at vinde to gange , hvor Tottenham har vundet 7 kampe . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.2 mål . Leeds har i gennemsnit scoret 1.1 mål pr. kamp , og Tottenham har snittet 2.1 pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til Tottenham med 3-4.Kampen blev spillet lørdag d. 12/11/2022, 17:00 på Tottenham Hotspur Stadium.

Leeds – Tottenham Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 4.2 mål i Leedss Premier League opgør, mens der i gennemsnit er blevet scoret 4.2 mål i Tottenham’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Sam Allardyce’s hold scoret et gennemsnit på 1.20 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 3.00 mål i hver kamp , hvorimod Ryan Masons hold har scoret 1.70 mål og indkasseret 2.50 pr. kamp.

Leeds – Tottenham Odds på Begge Hold Scorer

Leeds har oplevet at alle deres seneste 10 Premier League opgør er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og Tottenham har haft det i 90% af denne sæsons opgør.Den seneste gang Leeds ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Chelsea d. 4/03/2023.Den seneste gang Tottenham ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Wolverhampton d. 4/03/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.44 fortæller, at der er en sandsynlighed på 69.44% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.63 siger at der er en sandsynlighed på 38.02% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Leeds – Tottenham live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Leeds og Tottenham?
Tottenham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.38.

Før kampen, hvordan præsterer Leeds i Premier League?
Leeds seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 7 nederlag, og 2 uafgjorte.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Leeds – Tottenham Live Stream