Leicester – Liverpool Live Stream

I runde 36 af Premier League skal vi se Leicester byde Liverpool velkommen på deres hjemmebane, King Power Stadium, mandag d. 15/05/2023, kl. 21:00.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Leicester – Liverpool Live Stream?

Forud for kampen, ligger Leicester lige nu på en 19. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Fulham med resultatet 3-5 i sidste kamp . Liverpool formåede at få skovlen under Brentford, da de besejrede dem med 1-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 5. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Leicester vs Liverpool se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: King Power Stadium
  • Dato: 15/05/2023
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Leicester – Liverpool live stream på ViaPlay

Leicester – Liverpool Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Leicester givet 20.49% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.88.
Liverpool har derimod 61.73% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.62.
Disse odds gør Liverpool til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 22.22% med et odds på 4.50.

Leicester vs Liverpool Statistikker og Analyse

Leicester tabte deres seneste opgør. Fulham var deres seneste modstander. Kampen endte med et resultat på 3-5. I deres kamp mod Fulham, havde Leicester den følgende boldbesiddelse: 43%. Kigger man på skud på mål, havde Leicester i seneste kamp 18 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Dean Smith’ hold 17 skud imod sig. Imens sikrede Liverpool sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I den kamp, mødte Jürgen Klopp’s hold Brentford. Kampen endte med en stilling på 1-0. Statistikker mod Brentford viser at Liverpool havde 54% af boldbesiddelsen. I Liverpool’s seneste kamp, skød de på mål 14 gange, mens Jürgen Klopp hold tillod 4 skud imod sig.

Leicester vs Liverpool Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , med scoring i 9 kampe . Gæsterne har formået at sikre 6 sejre , mens de har scoret i 8 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Leicester i deres seneste fem kampe på King Power Stadium vundet 4 point. Imens har Liverpool samlet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Leicester vs Liverpool Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige to gange , hvor Liverpool har vundet 7 kampe , med én uafgjort i alt. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.8 mål , hvor Leicester i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp , og Liverpool havde et gennemsnit på 1.9 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-2 til Liverpool. Kampen blev spillet fredag d. 30/12/2022, 22:00 på Anfield.

Leicester – Liverpool Odds på Over/Under

Leicester har formået at score i gennemsnit på 3.4 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.4 mål i Liverpool’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Dean Smith’s hold scoret et gennemsnit på 1.30 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.10 mål i hver kamp , og Jürgen Klopps trup har et gennemsnit på 2.00 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp.

Leicester – Liverpool Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Leicester, formåede begge hold at score i 90% af kampene 60%. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 8/04/2023 var den seneste kamp, som Leicester endte uden at score et mål. Liverpools seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Chelsea d. 4/04/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.51 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på mandag er 66.23%.Et gennemsnitligt odds på 2.44 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den mandag er 40.98%.

FAQ

Hvor kan man se Leicester – Liverpool live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Leicester og Liverpool har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Liverpool favoritter med odds 1.62 for at vinde.

Hvordan er Leicester’s form i Premier League op til kampen?
Leicester har 1 sejr, 6 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Leicester – Liverpool Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening