18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leicester – West Ham Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Leicester og West Ham mødes søndag d. 28/05/2023, i runde 38 af Englands Premier League, med kampstart kl. 17:30 på King Power Stadium .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Leicester – West Ham Live Stream?

I sidste uge spillede Leicester uafgjort 0-0 mod Newcastle, og de ligger lige nu på 18. pladsen i Premier League tabellen. På den anden side, West Ham kunne notere en 3-1 sejr mod Leeds, og de ligger lige nu på en 14. plads.Læs vores optakt til kampen mellem Leicester vs West Ham se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: King Power Stadium
  • Dato: 28/05/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Leicester – West Ham live stream på ViaPlay

Leicester – West Ham Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Leicester er favoritter i dette kommende opgør. Leicester er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.93, så der er 51.81% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. West Hams gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.60, hvilket betyder, at der er 27.78% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.87, eller 25.84%.

Leicester vs West Ham Statistikker og Analyse

Leicester spillede uafgjort i deres seneste opgør.Dean Smith’s hold mødte Newcastle.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-0.Mod Newcastle, havde Leicester 23% af boldbesiddelsen.Kigger man på skud på mål, havde Leicester i seneste kamp 1 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Dean Smith’ hold 23 skud imod sig.I deres seneste kamp kom West Ham fra banen med en sejr.I deres seneste møde, stod David Moyes’s hold overfor Leeds.Efter 90 minutter, var resultatet 3-1.I deres kamp mod Leeds havde West Ham følgende boldbesiddelse : 59%.Ser man på skud på mål, havde West Ham de følgende statistikker: 19 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål.

Leicester vs West Ham Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League, har værterne én sejr , mens de har scoret i 7 af dem . West Ham har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 8 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Leicester i deres seneste fem kampe på King Power Stadium vundet 4 point.Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Leicester vs West Ham Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør, har Leicester vundet 3 kampe , hvorimod West Ham har opnået 4 sejre . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 3.5 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . 1.6 mål pr. kamp er gået til Leicester , mens West Ham i gennemsnit har scoret 1.9 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til Leicester med 2-0.Kampen blev spillet lørdag d. 12/11/2022, 17:00 på London Stadium.

Leicester – West Ham Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.1 mål i Leicesters Premier League opgør. På den anden side, har West Ham’s kampe haft et gennemsnit på 3.5 mål. I disse kampe, har Dean Smith’s hold scoret et gennemsnit på 1.10 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.00 mål i hver kamp . Dean Smith’s hold har i gennemsnit scoret 1.60 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.90 mål pr. kamp.

Leicester – West Ham Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 70% af Leicester’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for halvdelen af West Ham’s kampe.Leicesters uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle på 0-0 d. 22/05/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp.West Hams seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford d. 14/05/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.60 fortæller, at der er en sandsynlighed på 62.50% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.22 siger at der er en sandsynlighed på 45.05% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Leicester – West Ham live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Leicester og West Ham har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Leicester favoritter med odds 1.93 for at vinde.

Hvordan er Leicester’s form i Premier League op til kampen?
Leicester har 1 sejr, 6 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er West Ham’s form i Premier League op til kampen?
West Ham har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Leicester – West Ham Live Stream