18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Aston Villa Live Stream

Last Updated on

Liverpool og Aston Villa mødes søndag d. 3/09/2023, i runde 4 af Englands Premier League, med kampstart kl. 15:00 på Anfield .

Hvor kan man se Liverpool – Aston Villa Live Stream?

Liverpool indtager lige nu 4. pladsen i Premier League tabellen efter en 2-1 sejr over Newcastle i deres seneste kamp . Aston Villa formåede at få skovlen under Burnley, da de besejrede dem med 3-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 7. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Liverpool vs Aston Villa, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Liverpool mod Aston Villa direkte via live stream.
  • Stadion: Anfield
  • Dato: 3/09/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Liverpool – Aston Villa live stream på ViaPlay

Liverpool – Aston Villa Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.66 fortæller os, at Liverpool har 60.24% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Aston Villas chance for at vinde 22.22%, med et gennemsnitligt odds på 4.50. Dette viser at Liverpool ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.37, er der 22.88% chance for at kampen ender uafgjort.

Liverpool mod Aston Villa – Statistikker og Analyse

Liverpool vandt deres seneste kamp. Newcastle var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 2-1. Da de mødte Newcastle, havde Liverpool 43% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Liverpool de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 23 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Aston Villa deres sidste kamp. I den kamp, mødte Unai Emery’s hold Burnley. Efter 90 minutter, var resultatet 3-1. Mod Burnley, havde Aston Villa en boldbesiddelse på 43%. I forhold til skud på mål, havde Aston Villa i alt 14 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 8 skud imod sig.

Liverpool vs Aston Villa Form

Efter at have spillet 3 kampe i Premier League , har værterne fejret to sejre , og har scoret i alle kampe . Aston Villa har to sejre , mens de har scoret i alle kampene. I deres seneste fem spillede kampe på Anfield, har værterne Liverpool nu vundet i alt 3 point. Gæsterne har nu vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Liverpool vs Aston Villa Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Liverpool og Aston Villa , har Liverpool vundet 8 kampe , hvorimod Aston Villa har opnået én sejr . Der har også været én uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.8 mål . 2.4 mål pr. kamp er gået til Liverpool , og Aston Villa har snittet 1.4 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1. Kampen blev spillet lørdag d. 20/05/2023, 16:00 på Anfield.

Liverpool – Aston Villa Odds på Over/Under

Liverpool har formået at score i gennemsnit på 3.0 mål i hver af deres seneste 3 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 4.7 mål i Aston Villa’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Jürgen Klopp’s hold et gennemsnit på 2.00 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp , og Unai Emery’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.67 mål og indkasseret 2.00 i hver af deres tidligere kampe.

Liverpool – Aston Villa Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i alle Liverpool’s seneste 3 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Aston Villa har set det samme ske i to tredjedele af deres kampe. Med et gennemsnitligt odds på 1.46 er der 68.49% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.55, er der 39.22% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Liverpool – Aston Villa live stream?


Kampen Liverpool mod Aston Villa kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Liverpool og Aston Villa?


Liverpool er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.66.

Hvordan er Liverpool’s form i Premier League op til kampen?


Liverpool har 2 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 3 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Aston Villa i Premier League?


Aston Villa seneste 3 kampe er endt med 2 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.