18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Bournemouth Live Stream

SE FODBOLD*

Liverpool og Bournemouth mødes lørdag d. 19/08/2023 kl. 16:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Anfield.

Hvor kan man se Liverpool – Bournemouth Live Stream?

Forud for kampen, ligger Liverpool lige nu på en 12. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod Chelsea 1-1 i seneste kamp, mens Bournemouth rangerer som nr. 10 efter at have spillet uafgjort mod West Ham 1-1 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Liverpool vs Bournemouth, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Liverpool mod Bournemouth direkte via live stream.

Liverpool – Bournemouth Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Liverpool givet 81.97% chance for at vinde kampen med et odds på 1.22, mod Bournemouth, som kun har 8.45% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 11.83.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 6.66 eller 15.02%.

Liverpool mod Bournemouth – Statistikker og Analyse

Liverpool spillede uafgjort i deres seneste opgør.Jürgen Klopp’s hold mødte Chelsea.Kampen endte med et resultat på 1-1.Statistikker mod Chelsea viser at Liverpool havde 35% af boldbesiddelsen.Hvis vi kigger på skud på mål, havde Liverpool i alt 13 skud, mens de tillod 10 skud imod sig.Imens fik Bournemouth ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort.West Ham var deres seneste modstander.Efter 90 minutter, var resultatet 1-1.I deres kamp mod West Ham, havde Bournemouth 65% af bolden.I Bournemouth’s seneste kamp, skød de på mål 14 gange, mens Andoni Iraola hold tillod 16 skud imod sig.

Liverpool vs Bournemouth Form

Efter deres første 1 kampe, har værterne fejret 0 sejre , efter at have scoret i bare én af disse kampe . På samme tid har Bournemouth vundet 0 gange , med mål scoret i én kamp.Ser man på formen hjemme og ude, har Liverpool nu nul point i deres seneste fem spillede kampe på Anfield.Deres modstander, Bournemouth, har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Liverpool vs Bournemouth Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold, har Liverpool opnået 7 sejre , hvorimod Bournemouth har opnået to sejre . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 4.1 mål pr. kamp . 3.3 mål pr. kamp er gået til Liverpool , mens Bournemouth i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til Bournemouth med 0-1.Kampen blev spillet lørdag d. 11/03/2023, 14:30 på Vitality Stadium.

 

Liverpool – Bournemouth Odds på Over/Under

Gennem de seneste 1 Premier League kampe, som Liverpool har spillet, er der blevet scoret 2.0 mål i gennemsnit. På den anden side, har Bournemouth’s kampe haft et gennemsnit på 2.0 mål.

Liverpool – Bournemouth Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.78, kan vi se at der er 56.18% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.94, kan vi se at der er 51.55% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Liverpool – Bournemouth live stream?

Kampen Liverpool mod Bournemouth kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Liverpool og Bournemouth har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Liverpool favoritter med odds 1.22 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Liverpool i Premier League?

Liverpool seneste kamp er endt med 0 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Bournemouth’s form i Premier League op til kampen?

Bournemouth har 0 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste kamp.