18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Brentford Live Stream

Last Updated on

I runde 12 af Premier League skal vi se Liverpool byde Brentford velkommen på deres hjemmebane, Anfield, søndag d. 12/11/2023, kl. 15:00.

Hvor kan man se Liverpool – Brentford Live Stream?

Liverpool fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 1-1 mod Luton, og de ligger lige nu nr. 3 . Brentford formåede at få skovlen under West Ham, da de besejrede dem med 3-2 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 9. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Liverpool vs Brentford, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Liverpool mod Brentford direkte via live stream.
  • Stadion: Anfield
  • Dato: 12/11/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Liverpool – Brentford live stream på ViaPlay

Liverpool – Brentford Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.40 fortæller os, at Liverpool har 71.43% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Brentfords chance for at vinde 14.39%, med et gennemsnitligt odds på 6.95. Dette viser at Liverpool ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 5.09, er der 19.65% chance for at kampen ender uafgjort.

Liverpool mod Brentford – Statistikker og Analyse

Liverpool spillede uafgjort i deres seneste kamp. Jürgen Klopp’s hold spillede mod Luton. Efter 90 minutter var resultatet 1-1. Statistikker mod Luton viser at Liverpool havde 74% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Liverpool i alt 24 skud, mens de tillod 8 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Brentford fra banen med en sejr. I deres seneste møde, stod Thomas Frank’s hold overfor West Ham. Kampen endte med en stilling på 3-2. Statistikker mod West Ham viser at Brentford havde 59% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Brentford i alt 16 skud, mens de tillod 12 skud imod sig.

Liverpool vs Brentford Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 7 sejre i deres navn , og har scoret i alle kampe . Gæsterne har formået at sikre 4 sejre , mens de har scoret i 9 af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har Liverpool nu vundet 15 point i deres seneste fem spillede kampe på Anfield. I mellemtiden har Brentford vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Liverpool vs Brentford Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 4 gange indtil videre, og i disse møder , har Liverpool vundet to kampe , mens Brentford har en historik der tæller én sejr . Der har også været én uafgjort. I hver af disse 4 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.5 mål . 2.0 mål pr. kamp er gået til Liverpool , og Brentford har scoret 1.5 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Liverpool på 1-0. Kampen blev spillet lørdag d. 6/05/2023, 17:30 på Anfield.

Liverpool – Brentford Odds på Over/Under

Liverpool har formået at score i gennemsnit på 3.2 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.9 mål i Brentford’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Jürgen Klopp’s trup formået at score 2.30 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 0.90 mål pr. kamp , og Thomas Franks trup har et gennemsnit på 1.70 scorede mål og 1.20 indkasserede mål pr. kamp.

Liverpool – Brentford Odds på Begge Hold Scorer

Liverpool har haft 70% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål 60%. Brentfords nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle på 0-1 d. 16/09/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.63 fortæller, at der er en sandsynlighed på 61.35% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.17 siger at der er en sandsynlighed på 46.08% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Liverpool – Brentford live stream?


Kampen Liverpool mod Brentford kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Liverpool og Brentford?


Liverpool er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.40.

Før kampen, hvordan præsterer Liverpool i Premier League?


Liverpool seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte.