18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Chelsea Live Stream

Last Updated on

Runde 22 i Premier League byder på Liverpool mod Chelsea, som mødes på onsdag. Kampen spilles d. 31/01/2024 kl. 21:15 på Liverpools hjemmebane: Anfield.

Hvor kan man se Liverpool – Chelsea Live Stream?

Efter en 4-0 sejr over Bournemouth i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 1. pladsen i Premier League tabellen . Chelsea formåede at få skovlen under Fulham, da de besejrede dem med 1-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 9. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Liverpool vs Chelsea, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Liverpool mod Chelsea direkte via live stream.
  • Stadion: Anfield
  • Dato: 31/01/2024
  • Kick off: kl. 21:15
  • TV Kanal: Se Liverpool – Chelsea live stream på ViaPlay

Liverpool – Chelsea Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Liverpool er favoritter i dette kommende opgør. Liverpool er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.58, så der er 63.29% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Chelseas gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 5.05, hvilket betyder, at der er 19.80% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.43, eller 22.57%.

Liverpool mod Chelsea – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Liverpool sejren og vandt tre point. Jürgen Klopp’s hold mødte Bournemouth. Ved slutfløjtet viste måltavlen 4-0. Mod Bournemouth, havde Liverpool en boldbesiddelse på 61%. I forhold til skud på mål, havde Liverpool i alt 14 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 11 skud imod sig. Imens vandt Chelsea deres sidste kamp. I den kamp, mødte Mauricio Pochettino’s hold Fulham. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-0. I deres kamp mod Fulham, havde Chelsea 57% af bolden. Hvis vi ser på skud på mål, havde Chelsea i alt 17 skud, mens de tillod 14 skud imod sig.

Liverpool vs Chelsea Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne fejret 7 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Chelsea har 5 sejre , med scoring i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Liverpool vundet 11 point i deres seneste fem kampe på Anfield. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Liverpool vs Chelsea Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har værterne været sejrsrige 4 gange , hvor Chelsea har vundet én kamp . Der har også været 5 uafgjorte. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.4 mål , hvor Liverpool i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , og Chelsea har scoret 0.9 pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 1-1. Kampen blev spillet søndag d. 13/08/2023, 16:30 på Stamford Bridge.

Liverpool – Chelsea Odds på Over/Under

Liverpool har formået at score i gennemsnit på 3.1 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.7 mål i Chelsea’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Jürgen Klopp’s trup scoret 2.30 mål og indkasseret 0.80 pr. kamp , mens Mauricio Pochettino’s trup har formået at notere 1.80 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.90 mål pr. kamp.

Liverpool – Chelsea Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Liverpool’s seneste 10 Premier League kampe , mens Chelsea har set det samme ske i 70% af deres kampe. Liverpools seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 17/12/2023. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 10/12/2023 var den seneste kamp, som Chelsea endte uden at score et mål. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.53, kan vi se at der er 65.36% chance for at begge hold scorer i deres kamp på onsdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.37, kan vi se at der er 42.19% chance for at begge hold scorer i deres kamp den onsdag.

FAQ

Hvor kan man se Liverpool – Chelsea live stream?


Kampen Liverpool mod Chelsea kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Liverpool og Chelsea?


Liverpool er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.58.

Før kampen, hvordan præsterer Liverpool i Premier League?


Liverpool seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 0 nederlag, og 3 uafgjorte.

Hvordan er Chelsea’s form i Premier League op til kampen?


Chelsea har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.