18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Newcastle Live Stream

Last Updated on

Liverpool og Newcastle mødes mandag d. 1/01/2024 kl. 21:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Anfield.

Hvor kan man se Liverpool – Newcastle Live Stream?

Efter en 2-0 sejr over Burnley i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 1. pladsen i Premier League tabellen , mens Newcastle ligger på 9. pladsen efter et nederlag mod Nottingham F. på 1-3 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Liverpool vs Newcastle, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Liverpool mod Newcastle direkte via live stream.
  • Stadion: Anfield
  • Dato: 1/01/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Liverpool – Newcastle live stream på ViaPlay

Liverpool – Newcastle Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Liverpool er favoritter i dette kommende opgør. Liverpool er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.44, så der er 69.44% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Newcastles gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 6.47, hvilket betyder, at der er 15.46% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.85, eller 20.62%.

Liverpool mod Newcastle – Statistikker og Analyse

Liverpool vandt deres seneste kamp. Jürgen Klopp’s hold spillede mod Burnley. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0. Mod Burnley, havde Liverpool 69% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Liverpool i alt 19 skud, mens de tillod 9 skud imod sig. Imens tabte Newcastle deres seneste kamp. Eddie Howe’s hold var oppe mod Nottingham F.. Det endelige resultat for den kamp var 1-3. Statistikker mod Nottingham F. viser at Newcastle havde 62% af boldbesiddelsen. I Newcastle’s seneste kamp, skød de på mål 21 gange, mens Eddie Howe hold tillod 15 skud imod sig.

Liverpool vs Newcastle Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har værterne fejret 6 sejre , mens de har scoret i 9 af dem . Newcastle har 4 sejre , med mål scoret i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Liverpool i deres seneste fem kampe på Anfield vundet 11 point. Gæsterne har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Liverpool vs Newcastle Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Liverpool opnået 8 sejre , mens Newcastle endnu ikke har formået at sikre en eneste sejr , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.8 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Liverpool i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp , og Newcastle har snittet 0.8 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Liverpool med 2-1. Kampen blev spillet søndag d. 27/08/2023, 16:30 på St James’ Park.

Liverpool – Newcastle Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.6 mål i Liverpools Premier League opgør . Imens er der i de kampe, som Newcastle har spillet, blevet scoret 2.9 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Jürgen Klopp’s hold et gennemsnit på 1.90 scorede mål og 0.70 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Eddie Howes hold har scoret 1.30 mål og indkasseret 1.60 pr. kamp.

Liverpool – Newcastle Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Liverpool, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene 40%. Liverpools uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United på 0-0 d. 17/12/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Newcastle ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Luton d. 23/12/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.59 er der en sandsynlighed på 62.89% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.24, er der en sandsynlighed på 44.64% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Liverpool – Newcastle live stream?


Kampen Liverpool mod Newcastle kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Liverpool og Newcastle?


Liverpool er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.44.

Hvordan er Liverpool’s form i Premier League op til kampen?


Liverpool har 6 sejre, 0 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Newcastle’s form i Premier League op til kampen?


Newcastle har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.