18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Sheffield U. Live Stream

Last Updated on

Runde 31 i Premier League byder på Liverpool mod Sheffield U., som mødes på torsdag. Kampen spilles d. 4/04/2024 kl. 19:30 på Liverpools hjemmebane: Anfield.

Hvor kan man se Liverpool – Sheffield U. Live Stream?

Forud for kampen, ligger Liverpool nr. 1 i Premier League tabellen efter en sejr over Brighton 2-1 i sidste , mens Sheffield U. rangerer som nr. 20 efter at have spillet uafgjort mod Fulham 3-3 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Liverpool vs Sheffield U., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Liverpool mod Sheffield U. direkte via live stream.
  • Stadion: Anfield
  • Dato: 4/04/2024
  • Kick off: kl. 19:30
  • TV Kanal: Se Liverpool – Sheffield U. live stream på ViaPlay

Liverpool – Sheffield U. Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Liverpool givet 91.74% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.09. Sheffield U. har derimod 4.38% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 22.81. Disse odds gør Liverpool til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 8.74% med et odds på 11.44.

Liverpool mod Sheffield U. – Statistikker og Analyse

Liverpool’s seneste kamp så dem tage en sejr. Jürgen Klopp’s hold mødte Brighton. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-1. Da de mødte Brighton, havde Liverpool 55% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Liverpool i seneste kamp 30 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Jürgen Klopp’ hold 9 skud imod sig. Imens spillede Sheffield U. uafgjort i deres sidste kamp. Chris Wilder’s hold var oppe mod Fulham. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-3. I deres kamp mod Fulham havde Sheffield U. følgende boldbesiddelse : 26%. Ser man på skud på mål, havde Sheffield U. de følgende statistikker: 8 skud i angreb og 24 skud tilladt mod eget mål.

Liverpool vs Sheffield U. Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har værterne fejret 8 sejre , mens de har scoret i alle disse kampe . Sheffield U. har fejret én sejr , mens de har scoret i 5 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Liverpool vundet 13 point i deres seneste fem kampe på Anfield. I mellemtiden har Sheffield U. vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Liverpool vs Sheffield U. Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 7 gange indtil videre, og i disse møder , har Liverpool en historik på 6 sejre , mens Sheffield U. endnu ikke har formået at sikre en sejr , med én uafgjort i alt. Deres seneste 7 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.3 mål pr. kamp . Liverpool har i gennemsnit scoret 2.0 mål pr. kamp , mens Sheffield U. i gennemsnit har scoret 0.3 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Liverpool på 2-0. Kampen blev spillet onsdag d. 6/12/2023, 20:30 på Bramall Lane.

Liverpool – Sheffield U. Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Liverpool har spillet, er der blevet scoret 3.9 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 4.2 mål i Sheffield U.’s opgør. Ser man på disse opgør, har Jürgen Klopp’s trup scoret 2.80 mål og indkasseret 1.10 pr. kamp , mens Chris Wilder’s trup har formået at notere 1.20 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 3.00 mål pr. kamp.

Liverpool – Sheffield U. Odds på Begge Hold Scorer

80% af Liverpool’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , og Sheffield U. har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Liverpools seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 17/12/2023. Sheffield U.s nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal på 0-6 d. 4/03/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.95 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på torsdag er 51.28%.Et gennemsnitligt odds på 1.78 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den torsdag er 56.18%.

FAQ

Hvor kan man se Liverpool – Sheffield U. live stream?


Kampen Liverpool mod Sheffield U. kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Liverpool og Sheffield U. har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Liverpool favoritter med odds 1.09 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Liverpool i Premier League?


Liverpool seneste 10 kampe er endt med 8 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.