18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Luton – Arsenal Live Stream

Last Updated on

Luton møder Arsenal i runde 15 af Premier League tirsdag d. 5/12/2023, kl. 21:15 på deres hjemmebane Kenilworth Road.

Hvor kan man se Luton – Arsenal Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Brentford på 1-3 i sidste runde, ligger Luton lige nu nr. 17 i Premier League , mens Arsenal rangerer som nr. 1 efter en sejr mod Wolverhampton på 2-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Luton vs Arsenal, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Luton mod Arsenal direkte via live stream.
  • Stadion: Kenilworth Road
  • Dato: 5/12/2023
  • Kick off: kl. 21:15
  • TV Kanal: Se Luton – Arsenal live stream på ViaPlay

Luton – Arsenal Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Luton givet 6.87% chance for at vinde kampen med et odds på 14.56, mod Arsenal, som kun har 82.64% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.21. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 6.64 eller 15.06%.

Luton mod Arsenal – Statistikker og Analyse

Luton tabte deres seneste kamp. Rob Edwards’s hold mødte Brentford. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-3. Mod Brentford, havde Luton en boldbesiddelse på 29%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Luton de følgende statistikker: 7 skud i angreb og 27 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Arsenal deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Mikel Arteta’s hold overfor Wolverhampton. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-1. I deres kamp mod Wolverhampton havde Arsenal følgende boldbesiddelse : 56%. I deres seneste kamp, blev 19 skud sendt afsted i angrebet, mens 6 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Luton vs Arsenal Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har Luton vundet i to , med mål scoret i 8 kampe . Arsenal har en statistik på 7 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på Kenilworth Road, har Luton nu vundet i alt 5 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 10 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Luton – Arsenal Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Luton har spillet, er der blevet scoret 2.7 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Arsenal har spillet, blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Rob Edwards’s trup formået at score 1.10 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp , og Mikel Artetas trup har et gennemsnit på 2.10 scorede mål og 0.70 indkasserede mål pr. kamp.

Luton – Arsenal Odds på Begge Hold Scorer

80% af Luton’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens det samme er gældende for 40% af Arsenal’s kampe. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 11/11/2023 var den seneste kamp, som Luton endte uden at score et mål. Den seneste gang Arsenal missede chancen for at score i en kamp var d. 4/11/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle. Det gennemsnitlige odds på 2.35 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på tirsdag er 42.55%.Et gennemsnitligt odds på 1.54 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den tirsdag er 64.94%.

FAQ

Hvor kan man se Luton – Arsenal live stream?


Kampen Luton mod Arsenal kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Luton og Arsenal har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Arsenal favoritter med odds 1.21 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Luton i Premier League?


Luton seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte.