18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Luton – Brentford Live Stream

Last Updated on

Luton og Brentford mødes lørdag d. 20/04/2024 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Kenilworth Road.

Hvor kan man se Luton – Brentford Live Stream?

Deres seneste kamp mod Manchester City endte i skuffelse, da Luton tabte med 1-5 og befinder sig lige nu på 18. pladsen i Premier League . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Brentford sikrede sig en sejr over Sheffield U. med 2-0, hvilket placerer dem på en 15. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Luton vs Brentford, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Luton mod Brentford direkte via live stream.
  • Stadion: Kenilworth Road
  • Dato: 20/04/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Luton – Brentford live stream på ViaPlay

Luton – Brentford Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Luton en 32.26% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.10, mens Brentford har en 46.08% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.17. Dette betyder at Brentford er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.66 med en sandsynlighed på 27.32%.

Luton mod Brentford – Statistikker og Analyse

Luton tabte deres seneste opgør. Rob Edwards’s hold mødte Manchester City. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-5. Mod Manchester City, havde Luton en boldbesiddelse på 26%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Luton i alt 4 skud, mens de tillod 37 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Brentford fra banen med en sejr. Thomas Frank’s hold spillede mod Sheffield U.. Efter 90 minutter, var resultatet 2-0. Mod Sheffield U., havde Brentford en boldbesiddelse på 53%. I Brentford’s seneste kamp, skød de på mål 9 gange, mens Thomas Frank hold tillod 9 skud imod sig.

Luton vs Brentford Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Luton vundet i bare én , med mål scoret i 9 kampe . Gæsterne har formået at sikre én sejr , mens de har scoret i 8 af dem. I deres seneste fem kampe på Kenilworth Road, har Luton nu vundet i alt 4 point. Deres modstander, Brentford, har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Luton vs Brentford Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Luton en historik på 3 sejre , mens Brentford har formået at vinde 7 gange . I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.4 mål . Luton har snittet 1.1 mål i hver kamp , mens Brentford i gennemsnit har scoret 2.3 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Brentford på 1-3. Kampen blev spillet lørdag d. 2/12/2023, 16:00 på Gtech Community Stadium.

Luton – Brentford Odds på Over/Under

Luton har formået at score i gennemsnit på 3.8 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . Imens er der i de kampe, som Brentford har spillet, blevet scoret 3.2 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Rob Edwards’s trup scoret 1.30 mål og indkasseret 2.50 pr. kamp , mens Thomas Frank’s trup har formået at notere 1.30 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.90 mål pr. kamp.

Luton – Brentford Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 90% af Luton’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret 70%. Lutons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal på 0-2 d. 3/04/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Brentford missede chancen for at score i en kamp var d. 3/04/2024, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton. Det gennemsnitlige odds på 1.47 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 68.03%.Et gennemsnitligt odds på 2.50 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 40.00%.

FAQ

Hvor kan man se Luton – Brentford live stream?


Kampen Luton mod Brentford kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Luton og Brentford har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Brentford favoritter med odds 2.17 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Luton i Premier League?


Luton seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 7 nederlag, og 2 uafgjorte.