18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Luton – Chelsea Live Stream

Last Updated on

Luton og Chelsea mødes lørdag d. 30/12/2023, i runde 20 af Englands Premier League, med kampstart kl. 13:30 på Kenilworth Road .

Hvor kan man se Luton – Chelsea Live Stream?

Luton indtager lige nu 18. pladsen i Premier League tabellen efter en 3-2 sejr over Sheffield U. i deres seneste kamp , hvorimod Chelsea har indtaget 11. pladsen efter et nederlag til Wolverhampton på 1-2. Læs vores optakt til kampen mellem Luton vs Chelsea, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Luton mod Chelsea direkte via live stream.
  • Stadion: Kenilworth Road
  • Dato: 30/12/2023
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se Luton – Chelsea live stream på ViaPlay

Luton – Chelsea Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Luton en 20.58% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.86, mens Chelsea har en 60.24% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.66. Dette betyder at Chelsea er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.03 med en sandsynlighed på 24.81%.

Luton mod Chelsea – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Luton sejren og vandt tre point. Rob Edwards’s hold mødte Sheffield U.. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 3-2. Statistikker mod Sheffield U. viser at Luton havde 49% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Luton i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 20 skud imod sig. Imens tabte Chelsea deres seneste kamp. I den kamp, mødte Mauricio Pochettino’s hold Wolverhampton. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. I deres kamp mod Wolverhampton, havde Chelsea 69% af bolden. Ser man på skud på mål, havde Chelsea de følgende statistikker: 15 skud i angreb og 14 skud tilladt mod eget mål.

Luton vs Chelsea Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Luton formået at sikre 3 sejre , og har scoret i 9 kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , med scoring i 8 kampe. I deres seneste fem kampe på Kenilworth Road, har Luton nu vundet i alt 7 point. Gæsterne har nu vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Luton vs Chelsea Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 1 gange indtil videre, og i disse møder , har Luton endnu ikke formået at sikre en eneste sejr , mens Chelsea har formået at vinde én gang . Deres seneste 1 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.0 mål pr. kamp . 0.0 mål pr. kamp er gået til Luton , og Chelsea har scoret 3.0 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Chelsea på 0-3. Kampen blev spillet fredag d. 25/08/2023, 20:00 på Stamford Bridge.

Luton – Chelsea Odds på Over/Under

Luton har formået at score i gennemsnit på 3.4 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.9 mål i Chelsea’s opgør. I disse kampe, har Rob Edwards’s hold formået at score et gennemsnit på 1.50 mål og indkasseret 1.90 i hver af deres tidligere kampe . Rob Edwards’s hold har i gennemsnit scoret 1.80 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.10 mål pr. kamp.

Luton – Chelsea Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 80% af Luton’s seneste 10 Premier League kampe , mens Chelsea har set det samme ske i 70% af deres kampe. Lutons seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 11/11/2023. Chelseas nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton på 0-2 d. 10/12/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.72 fortæller, at der er en sandsynlighed på 58.14% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.01 siger at der er en sandsynlighed på 49.75% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Luton – Chelsea live stream?


Kampen Luton mod Chelsea kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Luton og Chelsea har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Chelsea favoritter med odds 1.66 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Luton i Premier League?


Luton seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Chelsea’s form i Premier League op til kampen?


Chelsea har 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.