18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Luton – Everton Live Stream

Last Updated on

Luton og Everton mødes fredag d. 3/05/2024, i runde 36 af Englands Premier League, med kampstart kl. 20:00 på Kenilworth Road .

Hvor kan man se Luton – Everton Live Stream?

Forud for kampen, ligger Luton lige nu på en 18. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Wolverhampton med resultatet 1-2 i sidste kamp . Everton formåede at få skovlen under Brentford, da de besejrede dem med 1-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 15. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Luton vs Everton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Luton mod Everton direkte via live stream.
  • Stadion: Kenilworth Road
  • Dato: 3/05/2024
  • Kick off: kl. 20:00
  • TV Kanal: Se Luton – Everton live stream på ViaPlay

Luton – Everton Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Luton er favoritter i dette kommende opgør. Luton er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.57, så der er 38.91% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Evertons gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.59, hvilket betyder, at der er 38.61% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.55, eller 28.17%.

Luton mod Everton – Statistikker og Analyse

Luton tabte holdets seneste kamp. Rob Edwards’s hold stod overfor Wolverhampton i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-2. Statistikker mod Wolverhampton viser at Luton havde 42% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Luton i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 13 skud imod sig. Imens vandt Everton deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Sean Dyche’s hold overfor Brentford. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-0. Statistikker mod Brentford viser at Everton havde 48% af boldbesiddelsen. I Everton’s seneste kamp, skød de på mål 18 gange, mens Sean Dyche hold tillod 10 skud imod sig.

Luton vs Everton Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne én sejr , med scoring i 9 kampe . Everton har fejret 4 sejre , med mål scoret i 8 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Kenilworth Road, har værterne Luton nu vundet i alt 4 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 2 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Luton vs Everton Indbyrdes opgør

Luton og Everton har i alt spillet 1 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har Luton en historik på én sejr , hvorimod Everton indtil videre endnu ikke har formået at vinde mod Luton . I hver af disse 1 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.0 mål , hvor Luton i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp , mens Everton i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt Luton kampen med 2-1. Kampen blev spillet lørdag d. 27/01/2024, 16:00 på Goodison Park.

Luton – Everton Odds på Over/Under

Luton har i gennemsnit scoret 3.9 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . Imens er der i de kampe, som Everton har spillet, blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Rob Edwards’s trup scoret 1.30 mål og indkasseret 2.60 pr. kamp , og Sean Dyche’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.50 i hver af deres tidligere kampe.

Luton – Everton Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Luton, formåede begge hold at score i 90% af kampene , mens Everton har set det samme ske i 40% af deres kampe. Lutons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal på 0-2 d. 3/04/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Evertons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Chelsea på 0-6 d. 15/04/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.55 er der 64.52% chance for at begge hold scorer i kampen på fredag.Med et gennemsnitligt odds på 2.31, er der 43.29% chance for at ingen af holdene scorer i kampen fredag.

FAQ

Hvor kan man se Luton – Everton live stream?


Kampen Luton mod Everton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Luton og Everton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Luton favoritter med odds 2.57 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Luton i Premier League?


Luton seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 7 nederlag, og 2 uafgjorte.