18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Luton – Fulham Live Stream

Last Updated on

Luton møder Fulham i runde 38 af Premier League søndag d. 19/05/2024, kl. 16:00 på deres hjemmebane Kenilworth Road.

Hvor kan man se Luton – Fulham Live Stream?

Deres seneste kamp mod West Ham endte i skuffelse, da Luton tabte med 1-3 og befinder sig lige nu på 18. pladsen i Premier League . Fulham tabte deres seneste kamp mod Manchester City med 0-4, og de ligger lige nu nr. 14 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Luton vs Fulham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Luton mod Fulham direkte via live stream.
  • Stadion: Kenilworth Road
  • Dato: 19/05/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Luton – Fulham live stream på ViaPlay

Luton – Fulham Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.82 fortæller os, at Luton har 35.46% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Fulhams chance for at vinde 44.64%, med et gennemsnitligt odds på 2.24. Dette viser at Fulham ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.88, er der 25.77% chance for at kampen ender uafgjort.

Luton mod Fulham – Statistikker og Analyse

Luton tabte deres seneste kamp. West Ham var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 1-3. Mod West Ham, havde Luton 42% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Luton de følgende statistikker: 4 skud i angreb og 24 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp forlod Fulham banen med et nederlag. I deres seneste møde, stod Marco Silva’s hold overfor Manchester City. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-4. Statistikker mod Manchester City viser at Fulham havde 35% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Fulham i alt 1 skud, mens de tillod 18 skud imod sig.

Luton vs Fulham Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har værterne én sejr , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Fulham har fejret to sejre , mens de har scoret i 7 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Luton vundet 5 point i deres seneste fem kampe på Kenilworth Road. I mellemtiden har Fulham vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Luton vs Fulham Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 5 gange indtil videre, og i disse møder , har søndagens værter ikke sikret en eneste sejr , hvorimod Fulham har opnået 3 sejre . Der har også været 2 uafgjorte. I hver af disse 5 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 4.2 mål . Luton har i gennemsnit scoret 1.2 mål pr. kamp , mens Fulham i gennemsnit har scoret 3.0 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Fulham på 0-1. Kampen blev spillet lørdag d. 16/09/2023, 15:00 på Craven Cottage.

Luton – Fulham Odds på Over/Under

Luton har formået at score i gennemsnit på 3.8 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , hvorimod Fulham har et gennemsnit på 2.9 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Rob Edwards’s trup scoret 1.20 mål og indkasseret 2.60 pr. kamp , hvorimod Marco Silvas hold har scoret 1.20 mål og indkasseret 1.70 pr. kamp.

Luton – Fulham Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 90% af Luton’s seneste 10 Premier League kampe , og for Fulham er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. Lutons seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 3/04/2024. Den seneste gang Fulham missede chancen for at score i en kamp var d. 11/05/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City. Med et gennemsnitligt odds på 1.39 er der en sandsynlighed på 71.94% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.77, er der en sandsynlighed på 36.10% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Luton – Fulham live stream?


Kampen Luton mod Fulham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Luton og Fulham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Fulham favoritter med odds 2.24 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Luton i Premier League?


Luton seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 7 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Fulham’s form i Premier League op til kampen?


Fulham har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.