18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Luton – West Ham Live Stream

Last Updated on

Luton og West Ham mødes fredag d. 1/09/2023 kl. 21:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Kenilworth Road.

Hvor kan man se Luton – West Ham Live Stream?

Forud for kampen, ligger Luton lige nu på en 19. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Chelsea med resultatet 0-3 i sidste kamp , hvorimod West Ham lige nu ligger på en 2. plads efter deres nederlag mod Brighton på 3-1 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Luton vs West Ham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Luton mod West Ham direkte via live stream.
  • Stadion: Kenilworth Road
  • Dato: 1/09/2023
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Luton – West Ham live stream på ViaPlay

Luton – West Ham Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Luton givet 22.27% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.49. West Ham har derimod 56.50% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.77. Disse odds gør West Ham til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 26.67% med et odds på 3.75.

Luton mod West Ham – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Luton et nederlag og fik ingen point. Rob Edwards’s hold spillede mod Chelsea. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-3. Da de mødte Chelsea, havde Luton 32% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Luton 11 skud i angreb og 19 skud tilladt imod sig. Imens vandt West Ham deres sidste kamp. Brighton var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. I deres kamp mod Brighton, havde West Ham 18% af bolden. I deres seneste kamp, blev 12 skud sendt afsted i angrebet, mens 25 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Luton vs West Ham Form

Ud af 2 spillede kampe indtil videre i Premier League , har Luton vundet i 0 , med scoring i én kamp . På samme tid har West Ham vundet to gange , med mål scoret i alle kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Kenilworth Road, har værterne Luton ikke formået at vinde nogen point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 1-1.

Luton – West Ham Odds på Over/Under

Luton har i gennemsnit scoret 4.0 mål i hver af deres seneste 2 Premier League kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.3 mål i West Ham’s kampe. Ser man på disse opgør, har Rob Edwards’s trup formået at score 0.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 3.50 mål pr. kamp , hvorimod David Moyess hold har scoret 2.33 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp.

Luton – West Ham Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Luton’s seneste 2 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret . West Ham’s hold har haft det samme udfald i alle Den sidste gang Luton missede en chance for at score i en kamp var d. 25/08/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Chelsea. Med et gennemsnitligt odds på 1.82 er der 54.95% chance for at begge hold scorer i kampen på fredag.Med et gennemsnitligt odds på 1.90, er der 52.63% chance for at ingen af holdene scorer i kampen fredag.

FAQ

Hvor kan man se Luton – West Ham live stream?


Kampen Luton mod West Ham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Luton og West Ham?


West Ham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.77.

Før kampen, hvordan præsterer Luton i Premier League?


Luton seneste 2 kampe er endt med 0 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er West Ham’s form i Premier League op til kampen?


West Ham har 2 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 3 kampe.