18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby – Brøndby IF Live Stream

Last Updated on

Lyngby og Brøndby IF mødes søndag d. 26/11/2023, i runde 16 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 18:00 på Lyngby Stadion .

Hvor kan man se Lyngby – Brøndby IF Live Stream?

Forud for kampen, ligger Lyngby lige nu på en 7. plads i Superligaen tabellen efter et nederlag mod Vejle Boldklub med resultatet 0-1 i sidste kamp , mens Brøndby IF rangerer som nr. 2 efter at have spillet uafgjort mod FC København 0-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Lyngby vs Brøndby IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Lyngby mod Brøndby IF direkte via live stream.
  • Stadion: Lyngby Stadion
  • Dato: 26/11/2023
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Lyngby – Brøndby IF live stream på ViaPlay

Lyngby – Brøndby IF Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Lyngby en 21.69% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.61, mens Brøndby IF har en 59.88% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.67. Dette betyder at Brøndby IF er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.82 med en sandsynlighed på 26.18%.

Lyngby mod Brøndby IF – Statistikker og Analyse

Lyngby tabte holdets seneste kamp. Freyr Alexandersson’s hold spillede mod Vejle Boldklub. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-1. Mod Vejle Boldklub, havde Lyngby en boldbesiddelse på 53%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Lyngby de følgende statistikker: 4 skud i angreb og 16 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp fik Brøndby IF et uafgjort resultat. I deres seneste møde, stod Jesper Sørensen’s hold overfor FC København. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-0. Da de mødte FC København, havde Brøndby IF 46% af boldbesiddelsen. I Brøndby IF’s seneste kamp, skød de på mål 12 gange, mens Jesper Sørensen hold tillod 15 skud imod sig.

Lyngby vs Brøndby IF Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har Lyngby formået at sikre to sejre , med mål scoret i 6 kampe . Brøndby IF har en statistik på 6 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på Lyngby Stadion, har Lyngby nu vundet i alt 6 point. Gæsterne har nu vundet 11 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Lyngby vs Brøndby IF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Lyngby opnået to sejre , og gæsterne har været sejrsrige 7 gange , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 3.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 1.1 mål pr. kamp er gået til Lyngby , og Brøndby IF havde et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Brøndby IF med 0-3. Kampen blev spillet søndag d. 13/08/2023, 15:00 på Broendby Stadion.

Lyngby – Brøndby IF Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Superligaen kampe, som Lyngby har spillet, er der blevet scoret 2.4 mål i gennemsnit . På den anden side, har Brøndby IF’s kampe haft et gennemsnit på 2.6 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Freyr Alexandersson’s hold et gennemsnit på 0.80 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Jesper Sørensens hold har scoret 1.80 mål og indkasseret 0.80 pr. kamp.

Lyngby – Brøndby IF Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i halvdelen af 10 kampe, som Lyngby og Brøndby IF har spillet indtil nu. Lyngbys seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vejle Boldklub d. 12/11/2023. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 12/11/2023 var den seneste kamp, som Brøndby IF endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.74 fortæller, at der er en sandsynlighed på 57.47% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.97 siger at der er en sandsynlighed på 50.76% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Lyngby – Brøndby IF live stream?


Kampen Lyngby mod Brøndby IF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Lyngby og Brøndby IF?


Brøndby IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.67.

Før kampen, hvordan præsterer Lyngby i Superligaen?


Lyngby seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte.