18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby – FC Midtjylland Live Stream

Last Updated on

Lyngby og FC Midtjylland mødes søndag d. 6/08/2023, i runde 3 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 16:00 på Lyngby Stadion .

Hvor kan man se Lyngby – FC Midtjylland Live Stream?

Forud for kampen, ligger Lyngby lige nu på en 8. plads i Superligaen tabellen efter en uafgjort mod Viborg 2-2 i seneste kamp . På den anden side, FC Midtjylland kunne notere en 2-0 sejr mod Silkeborg IF, og de ligger lige nu på en 2. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Lyngby vs FC Midtjylland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Lyngby mod FC Midtjylland direkte via live stream.
  • Stadion: Lyngby Stadion
  • Dato: 6/08/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Lyngby – FC Midtjylland live stream på ViaPlay

Lyngby – FC Midtjylland Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.62 fortæller os, at Lyngby har 27.62% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er FC Midtjyllands chance for at vinde 52.08%, med et gennemsnitligt odds på 1.92. Dette viser at FC Midtjylland ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.55, er der 28.17% chance for at kampen ender uafgjort.

Lyngby mod FC Midtjylland – Statistikker og Analyse

Lyngby spillede uafgjort i deres seneste kamp. Viborg var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 2-2. Statistikker mod Viborg viser at Lyngby havde 44% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Lyngby i alt 9 skud, mens de tillod 13 skud imod sig. I deres seneste kamp kom FC Midtjylland fra banen med en sejr. I deres seneste møde, stod Thomas Thomasberg’s hold overfor Silkeborg IF. Efter 90 minutter, var resultatet 2-0. Statistikker mod Silkeborg IF viser at FC Midtjylland havde 54% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde FC Midtjylland i alt 18 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 8 skud imod sig.

Lyngby vs FC Midtjylland Form

Efter deres første 2 kampe , har Lyngby formået at sikre 0 sejre , og har scoret i to kampe . Gæsterne har formået at sikre to sejre , og har scoret i to kampe. I deres seneste fem kampe på Lyngby Stadion, har Lyngby ikke vundet nogen point. Når det gælder gæsterne, har de ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Lyngby vs FC Midtjylland Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Lyngby vundet 3 kampe , hvor FC Midtjylland har vundet 4 kampe , og der er 3 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.8 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Lyngby har i gennemsnit scoret 1.3 mål pr. kamp , og FC Midtjylland har scoret 1.5 pr. kamp. I den seneste kamp tog Lyngby hjem med en sejr på 2-1. Kampen blev spillet søndag d. 7/05/2023, 14:00 på Lyngby Stadion.

Lyngby – FC Midtjylland Odds på Over/Under

Gennem de seneste 2 Superligaen kampe, som Lyngby har spillet, er der blevet scoret 3.5 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 1.5 mål i FC Midtjylland’s opgør. I disse kampe, har Freyr Alexandersson’s hold formået at score et gennemsnit på 1.50 mål og indkasseret 2.00 i hver af deres tidligere kampe , og Thomas Thomasberg’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.50 mål og indkasseret 0.00 i hver af deres tidligere kampe.

Lyngby – FC Midtjylland Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i alle Lyngby’s seneste 2 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens FC Midtjylland ikke har set det samme ske i nogen af deres kampe. Med et gennemsnitligt odds på 1.65 er der en sandsynlighed på 60.61% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.10, er der en sandsynlighed på 47.62% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Lyngby – FC Midtjylland live stream?


Kampen Lyngby mod FC Midtjylland kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Lyngby og FC Midtjylland?


FC Midtjylland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.92.

Før kampen, hvordan præsterer Lyngby i Superligaen?


Lyngby seneste 2 kampe er endt med 0 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.