18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby – FC Nordsjælland Live Stream

Last Updated on

Lyngby møder FC Nordsjælland i runde 7 af Superligaen søndag d. 3/09/2023, kl. 14:00 på deres hjemmebane Lyngby Stadion.

Hvor kan man se Lyngby – FC Nordsjælland Live Stream?

Lyngby tabte deres seneste kamp med 0-1 mod AGF, og de ligger nu nr. 9i ligaen , mens FC Nordsjælland rangerer som nr. 1 efter en sejr mod FC Midtjylland på 3-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Lyngby vs FC Nordsjælland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Lyngby mod FC Nordsjælland direkte via live stream.
  • Stadion: Lyngby Stadion
  • Dato: 3/09/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Lyngby – FC Nordsjælland live stream på ViaPlay

Lyngby – FC Nordsjælland Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Lyngby en 23.98% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.17, mens FC Nordsjælland har en 56.18% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.78. Dette betyder at FC Nordsjælland er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.62 med en sandsynlighed på 27.62%.

Lyngby mod FC Nordsjælland – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Lyngby et nederlag og fik ingen point. Freyr Alexandersson’s hold spillede mod AGF. Efter 90 minutter var resultatet 0-1. Mod AGF, havde Lyngby en boldbesiddelse på 37%. I forhold til skud på mål, havde Lyngby i alt 13 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 6 skud imod sig. Imens vandt FC Nordsjælland deres seneste kamp. I den kamp, mødte Johannes Hoff Thorup’s hold FC Midtjylland. Kampen endte med en stilling på 3-0. Mod FC Midtjylland, havde FC Nordsjælland en boldbesiddelse på 67%. Hvis vi ser på skud på mål, havde FC Nordsjælland i alt 10 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Lyngby vs FC Nordsjælland Form

I deres 6 spillede kampe i denne sæson af Superligaen , har værterne to sejre , med scoring i 4 kampe . Gæsterne har formået at sikre 5 sejre , mens de har scoret i 5 af dem. I deres seneste fem kampe på Lyngby Stadion, har Lyngby nu vundet i alt 6 point. I mellemtiden har FC Nordsjælland vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Lyngby vs FC Nordsjælland Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Lyngby vundet én kamp , mens FC Nordsjælland har formået at vinde 5 gange , og der har været 4 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 3.1 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 1.0 mål pr. kamp er gået til Lyngby , og FC Nordsjælland har scoret 2.1 pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 1-1. Kampen blev spillet søndag d. 19/02/2023, 15:00 på Lyngby Stadion.

Lyngby – FC Nordsjælland Odds på Over/Under

Lyngby har i gennemsnit scoret 2.8 mål i hver af deres seneste 6 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som FC Nordsjælland har spillet, blevet scoret 3.8 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Freyr Alexandersson’s trup formået at score 1.33 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp , og Johannes Hoff Thorup’s hold har formået at score et gennemsnit på 3.00 mål og indkasseret 0.83 i hver af deres tidligere kampe.

Lyngby – FC Nordsjælland Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i halvdelen af 6 kampe, som Lyngby og FC Nordsjælland har spillet indtil nu. Den seneste gang Lyngby ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 27/08/2023. Den seneste gang FC Nordsjælland missede chancen for at score i en kamp var d. 20/08/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Silkeborg IF. Det gennemsnitlige odds på 1.65 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 60.61%.Et gennemsnitligt odds på 2.11 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 47.39%.

FAQ

Hvor kan man se Lyngby – FC Nordsjælland live stream?


Kampen Lyngby mod FC Nordsjælland kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Lyngby og FC Nordsjælland?


FC Nordsjælland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.78.

Hvordan er Lyngby’s form i Superligaen op til kampen?


Lyngby har 2 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 6 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer FC Nordsjælland i Superligaen?


FC Nordsjælland seneste 6 kampe er endt med 5 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.