18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby – OB Live Stream

Last Updated on

Lyngby og OB mødes lørdag d. 4/11/2023, i runde 14 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 16:30 på Lyngby Stadion .

Hvor kan man se Lyngby – OB Live Stream?

Deres seneste kamp mod FC Midtjylland endte i skuffelse, da Lyngby tabte med 1-2 og befinder sig lige nu på 7. pladsen i Superligaen . På den anden side, OB spillede uafgjort 0-0 mod Silkeborg IF i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 10. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Lyngby vs OB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Lyngby mod OB direkte via live stream.
  • Stadion: Lyngby Stadion
  • Dato: 4/11/2023
  • Kick off: kl. 16:30
  • TV Kanal: Se Lyngby – OB live stream på ViaPlay

Lyngby – OB Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Lyngby givet 42.37% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.36. OB har derimod 36.36% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.75. Disse odds gør Lyngby til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 28.99% med et odds på 3.45.

Lyngby mod OB – Statistikker og Analyse

Lyngby tabte deres seneste kamp. Freyr Alexandersson’s hold spillede mod FC Midtjylland. Efter 90 minutter var resultatet 1-2. Statistikker mod FC Midtjylland viser at Lyngby havde 44% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Lyngby i alt 6 skud, mens de tillod 20 skud imod sig. Imens spillede OB uafgjort i deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Andreas Alm’s hold overfor Silkeborg IF. Det endelige resultat for den kamp var 0-0. I deres kamp mod Silkeborg IF, havde OB 50% af bolden. I deres seneste kamp, blev 11 skud sendt afsted i angrebet, mens 11 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Lyngby vs OB Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har Lyngby vundet i 3 , mens de har scoret i 6 af dem . OB har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 8 kampe. I deres seneste fem kampe på Lyngby Stadion, har Lyngby nu vundet i alt 8 point. Imens har OB samlet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Lyngby vs OB Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Lyngby og OB , har Lyngby formået at vinde to gange , hvorimod OB har opnået 7 sejre , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. Disse to hold har scoret 3.0 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Lyngby i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp , mens OB i gennemsnit har scoret 2.2 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-1 til Lyngby. Kampen blev spillet mandag d. 2/10/2023, 18:00 på Nature Energy Park.

Lyngby – OB Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.3 mål i Lyngbys Superligaen opgør , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.7 mål i OB’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Freyr Alexandersson’s hold et gennemsnit på 0.70 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp , mens Andreas Alm’s trup har formået at notere 1.20 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp.

Lyngby – OB Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for Lyngby, formåede begge hold at score i 40% af kampene , mens OB har set det samme ske i 70% af deres kampe. Den seneste gang Lyngby ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 22/10/2023. OBs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Silkeborg IF på 0-0 d. 29/10/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.54 fortæller, at der er en sandsynlighed på 64.94% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.29 siger at der er en sandsynlighed på 43.67% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Lyngby – OB live stream?


Kampen Lyngby mod OB kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Lyngby og OB har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Lyngby favoritter med odds 2.36 for at vinde.

Hvordan er Lyngby’s form i Superligaen op til kampen?


Lyngby har 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er OB’s form i Superligaen op til kampen?


OB har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.