18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby – Randers FC Live Stream

Last Updated on

Lyngby møder Randers FC i runde 28 af Superligaen søndag d. 5/05/2024, kl. 13:00 på deres hjemmebane Lyngby Stadion.

Hvor kan man se Lyngby – Randers FC Live Stream?

Lyngby fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 1-1 mod Vejle Boldklub, og de ligger lige nu nr. 4 . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Randers FC ligger på en 1. plads efter sidste uges uafgjort mod Viborg 0-0. Læs vores optakt til kampen mellem Lyngby vs Randers FC, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Lyngby mod Randers FC direkte via live stream.
  • Stadion: Lyngby Stadion
  • Dato: 5/05/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Lyngby – Randers FC live stream på ViaPlay

Lyngby – Randers FC Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Lyngby givet 28.49% chance for at vinde kampen med et odds på 3.51, mod Randers FC, som kun har 50.25% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.99. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.38 eller 29.59%.

Lyngby mod Randers FC – Statistikker og Analyse

Lyngby spillede uafgjort i deres seneste kamp. David Nielsen’s hold spillede mod Vejle Boldklub. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. Statistikker mod Vejle Boldklub viser at Lyngby havde 55% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Lyngby i alt 11 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig. Imens spillede Randers FC uafgjort i deres sidste kamp. Rasmus Bertelsen’s hold spillede mod Viborg. Det endelige resultat for den kamp var 0-0. Statistikker mod Viborg viser at Randers FC havde 52% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Randers FC de følgende statistikker: 14 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål.

Lyngby vs Randers FC Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , med scoring i 7 kampe . Randers FC har fejret 5 sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Lyngby vundet 6 point i deres seneste fem kampe på Lyngby Stadion. Imens har Randers FC samlet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Lyngby vs Randers FC Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Lyngby en historik på 3 sejre , og gæsterne har været sejrsrige 7 gange . Disse to hold har scoret 2.8 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Lyngby i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp , mens Randers FC i gennemsnit har scoret 1.9 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Randers FC hjem med en sejr på 2-6. Kampen blev spillet søndag d. 31/03/2024, 13:00 på Cepheus Park Randers.

Lyngby – Randers FC Odds på Over/Under

I Lyngby’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål pr. kamp . På den anden side, har Randers FC’s kampe haft et gennemsnit på 3.0 mål. Når det gælder disse opgør, har David Nielsen’s hold formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 2.20 i hver af deres tidligere kampe , mens Rasmus Bertelsen’s trup har formået at notere 1.80 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp.

Lyngby – Randers FC Odds på Begge Hold Scorer

60% af både Lyngbys og Randers FCs sidste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede. Den sidste gang Lyngby missede en chance for at score i en kamp var d. 5/04/2024, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB. Den seneste gang Randers FC missede chancen for at score i en kamp var d. 28/04/2024, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Viborg. Det gennemsnitlige odds på 1.71 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 58.48%.Et gennemsnitligt odds på 2.00 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 50.00%.

FAQ

Hvor kan man se Lyngby – Randers FC live stream?


Kampen Lyngby mod Randers FC kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Lyngby og Randers FC har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Randers FC favoritter med odds 1.99 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Lyngby i Superligaen?


Lyngby seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 6 nederlag, og 3 uafgjorte.

Hvordan er Randers FC’s form i Superligaen op til kampen?


Randers FC har 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.