18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby – Randers FC Live Stream

Last Updated on

I runde 5 af Superligaen skal vi se Lyngby byde Randers FC velkommen på deres hjemmebane, Lyngby Stadion, søndag d. 20/08/2023, kl. 16:00.

Hvor kan man se Lyngby – Randers FC Live Stream?

Deres seneste kamp mod Brøndby IF endte i skuffelse, da Lyngby tabte med 0-3 og befinder sig lige nu på 7. pladsen i Superligaen . På den anden side, Randers FC tabte mod FC Nordsjælland med 0-5, så de ligger lige nu på 11. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Lyngby vs Randers FC, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Lyngby mod Randers FC direkte via live stream.
  • Stadion: Lyngby Stadion
  • Dato: 20/08/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Lyngby – Randers FC live stream på ViaPlay

Lyngby – Randers FC Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Lyngby en 46.30% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.16, mens Randers FC har en 32.26% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.10. Dette betyder at Lyngby er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.43 med en sandsynlighed på 29.15%.

Lyngby mod Randers FC – Statistikker og Analyse

Lyngby tabte deres seneste opgør. Freyr Alexandersson’s hold spillede mod Brøndby IF. Kampen endte med et resultat på 0-3. Mod Brøndby IF, havde Lyngby 32% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Lyngby i seneste kamp 8 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Freyr Alexandersson’ hold 22 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Randers FC banen med et nederlag. Rasmus Bertelsen’s hold var oppe mod FC Nordsjælland. Kampen endte med en stilling på 0-5. Da de mødte FC Nordsjælland, havde Randers FC 37% af boldbesiddelsen. I Randers FC’s seneste kamp, skød de på mål 7 gange, mens Rasmus Bertelsen hold tillod 12 skud imod sig.

Lyngby vs Randers FC Form

Efter 4 kampe i Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , og har scoret i 3 kampe . Randers FC har fejret 0 sejre , med mål scoret i to kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Lyngby vundet 3 point i deres seneste fem kampe på Lyngby Stadion. I mellemtiden har Randers FC vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Lyngby vs Randers FC Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Lyngby opnået to sejre , mens Randers FC har en historik der tæller 7 sejre , med én uafgjort i alt. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.4 mål , hvor Lyngby i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp , mens Randers FC i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Randers FC med 0-1.

Lyngby – Randers FC Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 4 kampe, har der været et gennemsnit på 3.8 mål i Lyngbys Superligaen opgør , hvorimod Randers FC har et gennemsnit på 4.3 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Freyr Alexandersson’s trup formået at score 1.75 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp , og Rasmus Bertelsen’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 3.25 i hver af deres tidligere kampe.

Lyngby – Randers FC Odds på Begge Hold Scorer

Lyngby har haft 75% af deres seneste 4 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens Randers FC har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. Den sidste gang Lyngby missede en chance for at score i en kamp var d. 13/08/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF. Den seneste gang Randers FC missede chancen for at score i en kamp var d. 13/08/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.60, kan vi se at der er 62.50% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.20, kan vi se at der er 45.45% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Lyngby – Randers FC live stream?


Kampen Lyngby mod Randers FC kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Lyngby og Randers FC?


Lyngby er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.16.

Hvordan er Lyngby’s form i Superligaen op til kampen?


Lyngby har 1 sejr, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 4 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?


Randers FC seneste 4 kampe er endt med 0 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte.