18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby – Silkeborg IF Live Stream

Last Updated on

Lyngby og Silkeborg IF mødes søndag d. 3/12/2023 kl. 14:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Lyngby Stadion.

Hvor kan man se Lyngby – Silkeborg IF Live Stream?

Forud for kampen, ligger Lyngby lige nu på en 8. plads i Superligaen tabellen efter en uafgjort mod Brøndby IF 3-3 i seneste kamp , mens Silkeborg IF ligger på 4. pladsen efter et nederlag mod FC Midtjylland på 1-4 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Lyngby vs Silkeborg IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Lyngby mod Silkeborg IF direkte via live stream.
  • Stadion: Lyngby Stadion
  • Dato: 3/12/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Lyngby – Silkeborg IF live stream på ViaPlay

Lyngby – Silkeborg IF Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Silkeborg IF er favoritter i dette kommende opgør. Lyngby er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.12, så der er 32.05% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Silkeborg IFs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.14, hvilket betyder, at der er 46.73% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.45, eller 28.99%.

Lyngby mod Silkeborg IF – Statistikker og Analyse

Lyngby spillede uafgjort i deres seneste opgør. Brøndby IF var modstanderne for Freyr Alexandersson’s hold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-3. I deres kamp mod Brøndby IF, havde Lyngby den følgende boldbesiddelse: 61%. I deres seneste kamp, havde Lyngby 30 skud i angreb og 9 skud tilladt imod sig. Imens tabte Silkeborg IF deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Kent Nielsen’s hold overfor FC Midtjylland. Det endelige resultat for den kamp var 1-4. Statistikker mod FC Midtjylland viser at Silkeborg IF havde 46% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Silkeborg IF de følgende statistikker: 6 skud i angreb og 19 skud tilladt mod eget mål.

Lyngby vs Silkeborg IF Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har værterne to sejre , med mål scoret i 7 kampe . Silkeborg IF har fejret 5 sejre , med scoring i 8 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Lyngby nu vundet 4 point i deres seneste fem spillede kampe på Lyngby Stadion. Gæsterne har nu vundet 9 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Lyngby vs Silkeborg IF Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Lyngby en historik på 4 sejre , hvorimod Silkeborg IF har opnået 3 sejre , med 3 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 2.4 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 1.1 mål pr. kamp er gået til Lyngby , og Silkeborg IF har scoret 1.3 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Silkeborg IF på 0-5. Kampen blev spillet fredag d. 6/10/2023, 18:00 på JYSK Park.

Lyngby – Silkeborg IF Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Superligaen kampe, som Lyngby har spillet, er der blevet scoret 2.9 mål i gennemsnit . På den anden side, har Silkeborg IF’s kampe haft et gennemsnit på 2.5 mål. Ser man på disse opgør, har Freyr Alexandersson’s hold scoret et gennemsnit på 1.10 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.80 mål i hver kamp , mens Kent Nielsen’s trup har formået at notere 1.60 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.90 mål pr. kamp.

Lyngby – Silkeborg IF Odds på Begge Hold Scorer

60% af Lyngby’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Silkeborg IF er det samme gældende for 40% af deres kampe. Den sidste gang Lyngby missede en chance for at score i en kamp var d. 12/11/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vejle Boldklub. Silkeborg IFs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB på 0-0 d. 29/10/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.59 er der en sandsynlighed på 62.89% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.19, er der en sandsynlighed på 45.66% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Lyngby – Silkeborg IF live stream?


Kampen Lyngby mod Silkeborg IF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Lyngby og Silkeborg IF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Silkeborg IF favoritter med odds 2.14 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Lyngby i Superligaen?


Lyngby seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte.