18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby – Viborg Live Stream

Last Updated on

I runde 22 af Superligaen skal vi se Lyngby byde Viborg velkommen på deres hjemmebane, Lyngby Stadion, søndag d. 17/03/2024, kl. 17:00.

Hvor kan man se Lyngby – Viborg Live Stream?

Deres seneste kamp mod FC København endte i skuffelse, da Lyngby tabte med 0-4 og befinder sig lige nu på 10. pladsen i Superligaen . Viborg tabte deres seneste kamp mod Brøndby IF med 1-2, og de ligger lige nu nr. 8 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Lyngby vs Viborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Lyngby mod Viborg direkte via live stream.
  • Stadion: Lyngby Stadion
  • Dato: 17/03/2024
  • Kick off: kl. 17:00
  • TV Kanal: Se Lyngby – Viborg live stream på ViaPlay

Lyngby – Viborg Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Lyngby en 38.61% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.59, mens Viborg har en 39.37% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.54. Dette betyder at Viborg er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.33 med en sandsynlighed på 30.03%.

Lyngby mod Viborg – Statistikker og Analyse

Lyngby tabte holdets seneste kamp. FC København var deres seneste modstander. Kampen endte med et resultat på 0-4. Statistikker mod FC København viser at Lyngby havde 40% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Lyngby i seneste kamp 4 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod David Nielsen’ hold 21 skud imod sig. Imens tabte Viborg deres sidste kamp. Brøndby IF var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 1-2. Mod Brøndby IF, havde Viborg en boldbesiddelse på 49%. I forhold til skud på mål, havde Viborg i alt 14 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig.

Lyngby vs Viborg Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks Superligaen , har Lyngby formået at sikre én sejr , med mål scoret i 6 kampe . På samme tid har Viborg vundet 3 gange , mens de har scoret i 8 af dem. I deres seneste fem kampe på Lyngby Stadion, har Lyngby nu vundet i alt 5 point. Gæsterne har nu vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Lyngby vs Viborg Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Lyngby og Viborg , har Lyngby formået at vinde 3 gange , hvor Viborg har vundet 4 kampe , og der er 3 kampe, som er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.5 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Lyngby i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp , og Viborg havde et gennemsnit på 1.6 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 2-2. Kampen blev spillet fredag d. 28/07/2023, 18:00 på Energi Viborg Arena.

Lyngby – Viborg Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Superligaen kampe, som Lyngby har spillet, er der blevet scoret 3.4 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.1 mål i Viborg’s opgør. I disse kampe, har David Nielsen’s hold formået at score et gennemsnit på 1.20 mål og indkasseret 2.20 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Jakob Poulsens hold har scoret 1.30 mål og indkasseret 1.80 pr. kamp.

Lyngby – Viborg Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for Lyngby, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene 70%. Et nederlag på 0-4 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 10/03/2024 var den seneste kamp, som Lyngby endte uden at score et mål. Den seneste gang Viborg missede chancen for at score i en kamp var d. 12/11/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.65, kan vi se at der er 60.61% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.10, kan vi se at der er 47.62% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Lyngby – Viborg live stream?


Kampen Lyngby mod Viborg kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Lyngby og Viborg har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Viborg favoritter med odds 2.54 for at vinde.

Hvordan er Lyngby’s form i Superligaen op til kampen?


Lyngby har 1 sejr, 7 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Viborg i Superligaen?


Viborg seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte.