18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Malmö FF – Degerfors Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Malmö FF møder Degerfors i runde 11 af Allsvenskan mandag d. 5/06/2023, kl. 19:10 på deres hjemmebane Eleda Stadion.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Malmö FF – Degerfors Live Stream?

Forud for kampen, ligger Malmö FF lige nu på en 2. plads i Allsvenskan tabellen efter et nederlag mod Elfsborg med resultatet 0-3 i sidste kamp, hvorimod Degerfors spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Varbergs BoIS FC med 1-1 og nu er placeret som nr. 12.Læs vores optakt til kampen mellem Malmö FF vs Degerfors se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Eleda Stadion
  • Dato: 5/06/2023
  • Kick off: kl. 19:10
  • TV Kanal: Se Malmö FF – Degerfors live stream på ViaPlay

Malmö FF – Degerfors Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Malmö FF givet 86.21% chance for at vinde kampen med et odds på 1.16, mod Degerfors, som kun har 7.48% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 13.37.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 7.02 eller 14.25%.

Malmö FF vs Degerfors Statistikker og Analyse

Malmö FF tabte deres seneste kamp.Henrik Rydström’s hold spillede mod Elfsborg.Efter 90 minutter var resultatet 0-3.Mod Elfsborg, havde Malmö FF 73% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Malmö FF i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig.Imens fik Degerfors ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort.I deres seneste møde, stod Andreas Holmberg’s hold overfor Varbergs BoIS FC.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1.I deres kamp mod Varbergs BoIS FC, havde Degerfors 55% af bolden.Hvis vi ser på skud på mål, havde Degerfors i alt 15 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Malmö FF vs Degerfors Form

I deres seneste ti Allsvenskan kampe, har værterne 8 sejre , med scoring i 9 kampe . Degerfors har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i 7 af dem.I deres seneste fem spillede kampe på Eleda Stadion, har værterne Malmö FF nu vundet i alt 13 point.Gæsterne har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udbane.

Malmö FF vs Degerfors Indbyrdes opgør

Malmö FF og Degerfors har i alt spillet 7 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne, har Malmö FF en historik på 6 sejre , hvorimod Degerfors indtil videre endnu ikke har formået at vinde mod Malmö FF . Der har også været én uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 4.3 mål i de seneste 7 indbyrdes kampe . 3.4 mål pr. kamp er gået til Malmö FF , og Degerfors har scoret 0.9 pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-1 til Malmö FF.

Malmö FF – Degerfors Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.2 mål i Malmö FFs Allsvenskan opgør. På den anden side, har Degerfors’s kampe haft et gennemsnit på 3.6 mål. I disse kampe, har Henrik Rydström’s hold scoret et gennemsnit på 2.30 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.90 mål i hver kamp , mens Andreas Holmberg’s trup har formået at notere 1.20 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.40 mål pr. kamp.

Malmö FF – Degerfors Odds på Begge Hold Scorer

40% af Malmö FF’s seneste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Degerfors er det samme gældende for 70% af deres kampe.Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Elfsborg d. 28/05/2023 var den seneste kamp, som Malmö FF endte uden at score et mål.Den seneste gang Degerfors ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Norrköping d. 8/05/2023.Det gennemsnitlige odds på 2.00 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på mandag er 50.00%.Et gennemsnitligt odds på 1.71 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den mandag er 58.48%.

FAQ

Hvor kan man se Malmö FF – Degerfors live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Malmö FF og Degerfors har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Malmö FF favoritter med odds 1.16 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Malmö FF i Allsvenskan?
Malmö FF seneste 10 kampe er endt med 8 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Degerfors’s form i Allsvenskan op til kampen?
Degerfors har 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Malmö FF – Degerfors Live Stream