18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Malmö FF – Djurgården Live Stream

Last Updated on

I runde 20 af Allsvenskan skal vi se Malmö FF byde Djurgården velkommen på deres hjemmebane, Eleda Stadion, søndag d. 20/08/2023, kl. 15:00.

Hvor kan man se Malmö FF – Djurgården Live Stream?

Malmö FF tabte deres seneste kamp med 0-1 mod Mjällby, og de ligger nu nr. 3i ligaen , mens Djurgården ligger på 4. pladsen efter et nederlag mod IFK Göteborg på 1-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Malmö FF vs Djurgården, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Malmö FF mod Djurgården direkte via live stream.
  • Stadion: Eleda Stadion
  • Dato: 20/08/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Malmö FF – Djurgården live stream på ViaPlay

Malmö FF – Djurgården Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Malmö FF en 58.82% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.70, mens Djurgården har en 22.27% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.49. Dette betyder at Malmö FF er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.76 med en sandsynlighed på 26.60%.

Malmö FF mod Djurgården – Statistikker og Analyse

Malmö FF tabte holdets seneste kamp. Henrik Rydström’s hold mødte Mjällby. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-1. Statistikker mod Mjällby viser at Malmö FF havde 76% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Malmö FF i alt 19 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 2 skud imod sig. Imens tabte Djurgården deres sidste kamp. Kim Bergstrand’s hold spillede mod IFK Göteborg. Kampen endte med en stilling på 1-2. I deres kamp mod IFK Göteborg havde Djurgården følgende boldbesiddelse : 62%. Ser man på skud på mål, havde Djurgården de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 15 skud tilladt mod eget mål.

Malmö FF vs Djurgården Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan , har Malmö FF formået at sikre 5 sejre , og har scoret i 6 kampe . Djurgården har en statistik på 6 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på Eleda Stadion, har Malmö FF nu vundet i alt 12 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Malmö FF vs Djurgården Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Malmö FF opnået to sejre , og gæsterne har været sejrsrige 6 gange . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.7 mål . Malmö FF har i gennemsnit scoret 0.9 mål pr. kamp , og Djurgården har scoret 1.8 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-2 til Djurgården. Kampen blev spillet mandag d. 17/07/2023, 19:00 på Tele2 Arena.

Malmö FF – Djurgården Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Malmö FFs Allsvenskan opgør , hvorimod Djurgården har et gennemsnit på 2.3 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Henrik Rydström’s hold formået at score et gennemsnit på 1.80 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe , og Kim Bergstrands trup har et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp.

Malmö FF – Djurgården Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 30% af Malmö FF’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Djurgården har set det samme ske i 40% af deres kampe. Den seneste gang Malmö FF ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Mjällby d. 14/08/2023. Den seneste gang Djurgården ikke formåede at score i ligaen var i et 0-4 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Elfsborg d. 22/07/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.69 er der en sandsynlighed på 59.17% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.04, er der en sandsynlighed på 49.02% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Malmö FF – Djurgården live stream?


Kampen Malmö FF mod Djurgården kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Malmö FF og Djurgården?


Malmö FF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.70.

Før kampen, hvordan præsterer Malmö FF i Allsvenskan?


Malmö FF seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjorte.