18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Malmö FF – Häcken Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Runde 9 i Allsvenskan byder på Malmö FF mod Häcken, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 21/05/2023 kl. 15:00 på Malmö FFs hjemmebane: Eleda Stadion.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Malmö FF – Häcken Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 1. plads efter en 1-0 sejr over Halmstads BK . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Häcken sikrede sig en sejr over Degerfors med 6-1, hvilket placerer dem på en 3. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Malmö FF vs Häcken se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Eleda Stadion
  • Dato: 21/05/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Malmö FF – Häcken live stream på ViaPlay

Malmö FF – Häcken Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Malmö FF er favoritter i dette kommende opgør. Malmö FF er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.83, så der er 54.64% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Häckens gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.79, hvilket betyder, at der er 26.39% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.72, eller 26.88%.

Malmö FF vs Häcken Statistikker og Analyse

Malmö FF vandt deres seneste kamp. Henrik Rydström’s hold mødte Halmstads BK. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-0. I deres kamp mod Halmstads BK, havde Malmö FF den følgende boldbesiddelse: 75%. Kigger man på skud på mål, havde Malmö FF i seneste kamp 16 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Henrik Rydström’ hold 1 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Häcken fra banen med en sejr. Per-Mathias Høgmo’s hold var oppe mod Degerfors. Efter 90 minutter, var resultatet 6-1. Statistikker mod Degerfors viser at Häcken havde 62% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Häcken de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål.

Malmö FF vs Häcken Form

I deres 8 spillede kampe i denne sæson af Allsvenskan , har værterne alle sejre , med mål scoret i alle kampe . På samme tid har Häcken vundet 6 gange , og har scoret i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Malmö FF i deres seneste fem kampe på Eleda Stadion vundet 12 point. Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Malmö FF vs Häcken Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Malmö FF og Häcken , har Malmö FF en historik på 3 sejre , hvorimod Häcken har opnået to sejre . Der har været 5 kampe, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.6 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Malmö FF i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , og Häcken har scoret 1.1 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Häcken på 1-2. Kampen blev spillet søndag d. 23/10/2022, 17:30 på Bravida Arena.

Malmö FF – Häcken Odds på Over/Under

Malmö FF har i gennemsnit scoret 3.1 mål i hver af deres seneste 8 Allsvenskan kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 4.0 mål i Häcken’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Henrik Rydström’s hold scoret et gennemsnit på 2.63 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.50 mål i hver kamp , og Per-Mathias Høgmos trup har et gennemsnit på 2.88 scorede mål og 1.13 indkasserede mål pr. kamp.

Malmö FF – Häcken Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 8 Allsvenskan kampe for Malmö FF, formåede begge hold at score i 38% af kampene , mens Häcken har set det samme ske i 75% af deres kampe. Häckens nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK på 0-1 d. 7/05/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.54, kan vi se at der er 64.94% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.30, kan vi se at der er 43.48% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Malmö FF – Häcken live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Malmö FF og Häcken har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Malmö FF favoritter med odds 1.83 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Malmö FF i Allsvenskan?
Malmö FF seneste 8 kampe er endt med 8 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er Häcken’s form i Allsvenskan op til kampen?
Häcken har 6 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 8 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Malmö FF – Häcken Live Stream