18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Malmö FF – Halmstads BK Live Stream

Last Updated on

Malmö FF og Halmstads BK mødes mandag d. 7/08/2023 kl. 19:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Eleda Stadion.

Hvor kan man se Malmö FF – Halmstads BK Live Stream?

Malmö FF indtager lige nu 3. pladsen i Allsvenskan tabellen efter en 3-1 sejr over IFK Värnamo i deres seneste kamp , mens Halmstads BK ligger på 8. pladsen efter et nederlag mod Varbergs BoIS FC på 0-5 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Malmö FF vs Halmstads BK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Malmö FF mod Halmstads BK direkte via live stream.
  • Stadion: Eleda Stadion
  • Dato: 7/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Malmö FF – Halmstads BK live stream på ViaPlay

Malmö FF – Halmstads BK Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Malmö FF givet 80.00% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.25. Halmstads BK har derimod 9.87% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 10.13. Disse odds gør Malmö FF til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 18.02% med et odds på 5.55.

Malmö FF mod Halmstads BK – Statistikker og Analyse

Malmö FF vandt deres seneste opgør. Henrik Rydström’s hold mødte IFK Värnamo. Efter 90 minutter var resultatet 3-1. Mod IFK Värnamo, havde Malmö FF en boldbesiddelse på 52%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Malmö FF de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 13 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Halmstads BK deres seneste kamp. I den kamp, mødte Magnus Haglund’s hold Varbergs BoIS FC. Kampen endte med en stilling på 0-5. Statistikker mod Varbergs BoIS FC viser at Halmstads BK havde 49% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Halmstads BK i alt 11 skud, mens de tillod 13 skud imod sig.

Malmö FF vs Halmstads BK Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør , har Malmö FF vundet i 5 , med scoring i 7 kampe . Halmstads BK har 4 sejre , med scoring i 5 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Malmö FF i deres seneste fem kampe på Eleda Stadion vundet 10 point. Deres modstander, Halmstads BK, har vundet 13 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Malmö FF vs Halmstads BK Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Malmö FF formået at vinde 7 gange , hvor Halmstads BK endnu ikke har vundet , og der er 3 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.0 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Malmö FF har snittet 1.7 mål i hver kamp , og Halmstads BK har scoret 0.3 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Malmö FF med 1-0. Kampen blev spillet søndag d. 14/05/2023, 17:30 på Oerjans Vall.

Malmö FF – Halmstads BK Odds på Over/Under

I Malmö FF’s seneste 10 Allsvenskan kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.1 mål i Halmstads BK’s kampe. I disse kampe, har Henrik Rydström’s hold formået at score et gennemsnit på 1.80 mål og indkasseret 1.10 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Magnus Haglunds hold har scoret 1.00 mål og indkasseret 1.10 pr. kamp.

Malmö FF – Halmstads BK Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 40% af 10 kampe, som Malmö FF og Halmstads BK har spillet indtil nu. Den sidste gang Malmö FF missede en chance for at score i en kamp var d. 23/07/2023, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, AIK. Et nederlag på 0-5 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC d. 29/07/2023 var den seneste kamp, som Halmstads BK endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 2.03 er der 49.26% chance for at begge hold scorer i kampen på mandag.Med et gennemsnitligt odds på 1.69, er der 59.17% chance for at ingen af holdene scorer i kampen mandag.

FAQ

Hvor kan man se Malmö FF – Halmstads BK live stream?


Kampen Malmö FF mod Halmstads BK kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Malmö FF og Halmstads BK har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Malmö FF favoritter med odds 1.25 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Malmö FF i Allsvenskan?


Malmö FF seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Halmstads BK’s form i Allsvenskan op til kampen?


Halmstads BK har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.