18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Malmö FF – IFK Värnamo Live Stream

Last Updated on

Malmö FF og IFK Värnamo mødes mandag d. 31/07/2023, i runde 17 af Sveriges Allsvenskan, med kampstart kl. 19:00 på Eleda Stadion .

Hvor kan man se Malmö FF – IFK Värnamo Live Stream?

Forud for kampen, ligger Malmö FF lige nu på en 3. plads i Allsvenskan tabellen efter en uafgjort mod AIK 0-0 i seneste kamp , hvorimod IFK Värnamo lige nu ligger på en 11. plads efter deres nederlag mod Häcken på 1-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Malmö FF vs IFK Värnamo, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Malmö FF mod IFK Värnamo direkte via live stream.
  • Stadion: Eleda Stadion
  • Dato: 31/07/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Malmö FF – IFK Värnamo live stream på ViaPlay

Malmö FF – IFK Värnamo Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Malmö FF givet 77.52% chance for at vinde kampen med et odds på 1.29, mod IFK Värnamo, som kun har 11.14% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 8.98. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.30 eller 18.87%.

Malmö FF mod IFK Värnamo – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Malmö FF 1 point fra en uafgjort. Henrik Rydström’s hold stod overfor AIK i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-0. I deres kamp mod AIK, havde Malmö FF den følgende boldbesiddelse: 58%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Malmö FF i alt 9 skud, mens de tillod 2 skud imod sig. Imens sikrede IFK Värnamo sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I den kamp, mødte Kim Hellberg’s hold Häcken. Det endelige resultat for den kamp var 1-0. I deres kamp mod Häcken, havde IFK Värnamo 54% af bolden. Ser man på skud på mål, havde IFK Värnamo de følgende statistikker: 6 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål.

Malmö FF vs IFK Värnamo Form

I deres seneste ti Allsvenskan kampe , har Malmö FF vundet i 5 , efter at have scoret i 7 af disse kampe . IFK Värnamo har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Malmö FF vundet 10 point i deres seneste fem kampe på Eleda Stadion. I mellemtiden har IFK Värnamo vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Malmö FF vs IFK Värnamo Indbyrdes opgør

I deres seneste 4 opgør mod hinanden , har Malmö FF en historik på to sejre , og mandagens gæster har endnu ikke sikret en eneste sejr , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 1.5 mål blevet scoret i hver af disse 4 indbyrdes opgør . Malmö FF har i gennemsnit scoret 1.3 mål pr. kamp , og IFK Värnamo har scoret 0.3 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-1 til Malmö FF. Kampen blev spillet lørdag d. 10/06/2023, 15:00 på Finnvedsvallen.

Malmö FF – IFK Värnamo Odds på Over/Under

Malmö FF har i gennemsnit scoret 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.5 mål i IFK Värnamo’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Henrik Rydström’s trup formået at score 1.80 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.10 mål pr. kamp . Henrik Rydström’s hold har i gennemsnit scoret 1.20 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.30 mål pr. kamp.

Malmö FF – IFK Värnamo Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 40% af kampe spillet af Malmö FF og IFK Värnamo. Malmö FFs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, AIK på 0-0 d. 23/07/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang IFK Värnamo missede chancen for at score i en kamp var d. 4/06/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sirius. Det gennemsnitlige odds på 1.93 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på mandag er 51.81%.Et gennemsnitligt odds på 1.77 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den mandag er 56.50%.

FAQ

Hvor kan man se Malmö FF – IFK Värnamo live stream?


Kampen Malmö FF mod IFK Värnamo kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Malmö FF og IFK Värnamo?


Malmö FF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.29.

Før kampen, hvordan præsterer Malmö FF i Allsvenskan?


Malmö FF seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er IFK Värnamo’s form i Allsvenskan op til kampen?


IFK Värnamo har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.