18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Aston Villa Live Stream

Last Updated on

Manchester City og Aston Villa mødes onsdag d. 3/04/2024 kl. 20:15, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Etihad Stadium.

Hvor kan man se Manchester City – Aston Villa Live Stream?

I sidste uge spillede Manchester City uafgjort 0-0 mod Arsenal, og de ligger lige nu på 3. pladsen i Premier League tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Aston Villa sikrede sig en sejr over Wolverhampton med 2-0, hvilket placerer dem på en 4. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Aston Villa, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Aston Villa direkte via live stream.
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 3/04/2024
  • Kick off: kl. 20:15
  • TV Kanal: Se Manchester City – Aston Villa live stream på ViaPlay

Manchester City – Aston Villa Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Manchester City er favoritter i dette kommende opgør. Manchester City er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.27, så der er 78.74% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Aston Villas gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 9.34, hvilket betyder, at der er 10.71% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 6.19, eller 16.16%.

Manchester City mod Aston Villa – Statistikker og Analyse

Manchester City’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Pep Guardiola’s hold spillede mod Arsenal. Kampen endte med et resultat på 0-0. Statistikker mod Arsenal viser at Manchester City havde 72% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Manchester City i seneste kamp 12 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Pep Guardiola’ hold 6 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Aston Villa fra banen med en sejr. Unai Emery’s hold var oppe mod Wolverhampton. Det endelige resultat for den kamp var 2-0. I deres kamp mod Wolverhampton havde Aston Villa følgende boldbesiddelse : 48%. I deres seneste kamp, blev 11 skud sendt afsted i angrebet, mens 11 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Manchester City vs Aston Villa Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Manchester City formået at sikre 7 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 5 sejre , med mål scoret i 8 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Manchester City nu vundet 11 point i deres seneste fem spillede kampe på Etihad Stadium. I mellemtiden har Aston Villa vundet 11 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester City vs Aston Villa Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Manchester City formået at vinde 8 gange , mens Aston Villa har en historik der tæller én sejr , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.4 mål , hvor Manchester City i gennemsnit har scoret 2.6 mål pr. kamp , mens Aston Villa i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Aston Villa med 0-1. Kampen blev spillet onsdag d. 6/12/2023, 21:15 på Villa Park.

Manchester City – Aston Villa Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Manchester City har spillet, er der blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Aston Villa har spillet, blevet scoret 3.4 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Pep Guardiola’s hold et gennemsnit på 1.80 scorede mål og 0.70 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Unai Emerys hold har scoret 1.90 mål og indkasseret 1.50 pr. kamp.

Manchester City – Aston Villa Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af kampe både for værterne, Manchester City, og gæsterne, Aston Villa. Den seneste gang Manchester City ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 31/03/2024. Aston Villas nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham på 0-4 d. 10/03/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.70 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på onsdag er 58.82%.Et gennemsnitligt odds på 2.04 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den onsdag er 49.02%.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Aston Villa live stream?


Kampen Manchester City mod Aston Villa kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester City og Aston Villa?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.27.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?


Manchester City har 7 sejre, 0 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Aston Villa i Premier League?


Aston Villa seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.