18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Burnley Live Stream

Last Updated on

I runde 22 af Premier League skal vi se Manchester City byde Burnley velkommen på deres hjemmebane, Etihad Stadium, onsdag d. 31/01/2024, kl. 20:30.

Hvor kan man se Manchester City – Burnley Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 2. plads efter en 3-2 sejr over Newcastle , mens Burnley rangerer som nr. 19 efter at have spillet uafgjort mod Luton 1-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Burnley, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Burnley direkte via live stream.
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 31/01/2024
  • Kick off: kl. 20:30
  • TV Kanal: Se Manchester City – Burnley live stream på ViaPlay

Manchester City – Burnley Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.10 fortæller os, at Manchester City har 90.91% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Burnleys chance for at vinde 4.51%, med et gennemsnitligt odds på 22.16. Dette viser at Manchester City ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 10.14, er der 9.86% chance for at kampen ender uafgjort.

Manchester City mod Burnley – Statistikker og Analyse

Manchester City vandt holdets seneste kamp. Pep Guardiola’s hold stod overfor Newcastle i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 3-2. Mod Newcastle, havde Manchester City en boldbesiddelse på 73%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Manchester City de følgende statistikker: 27 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp fik Burnley et uafgjort resultat. I den kamp, mødte Vincent Kompany’s hold Luton. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. Statistikker mod Luton viser at Burnley havde 37% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Burnley i alt 13 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 14 skud imod sig.

Manchester City vs Burnley Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har værterne 5 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre to sejre , med scoring i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester City i deres seneste fem kampe på Etihad Stadium vundet 9 point. Deres modstander, Burnley, har vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester City vs Burnley Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Manchester City formået at vinde 9 gange , hvorimod Burnley indtil videre endnu ikke har formået at vinde mod Manchester City , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.2 mål . Manchester City har i gennemsnit scoret 3.0 mål pr. kamp , og Burnley har snittet 0.2 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-0 til Manchester City. Kampen blev spillet fredag d. 11/08/2023, 20:00 på Turf Moor.

Manchester City – Burnley Odds på Over/Under

I Manchester City’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 4.2 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.8 mål i Burnley’s kampe. I disse kampe, har Pep Guardiola’s hold scoret et gennemsnit på 2.60 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.60 mål i hver kamp , og Vincent Kompany’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.30 mål og indkasseret 1.50 i hver af deres tidligere kampe.

Manchester City – Burnley Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Manchester City, formåede begge hold at score i 80% af kampene , og Burnley har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa d. 6/12/2023 var den seneste kamp, som Manchester City endte uden at score et mål. Den seneste gang Burnley ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 26/12/2023. Med et gennemsnitligt odds på 2.31 er der 43.29% chance for at begge hold scorer i kampen på onsdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.55, er der 64.52% chance for at ingen af holdene scorer i kampen onsdag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Burnley live stream?


Kampen Manchester City mod Burnley kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester City og Burnley?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.10.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?


Manchester City har 5 sejre, 1 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Burnley’s form i Premier League op til kampen?


Burnley har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.