18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Fulham Live Stream

SE FODBOLD*

Manchester City og Fulham mødes lørdag d. 2/09/2023 kl. 16:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Etihad Stadium.

Hvor kan man se Manchester City – Fulham Live Stream?

Efter en 2-1 sejr over Sheffield U. i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 1. pladsen i Premier League tabellen. På den anden side, Fulham spillede uafgjort 2-2 mod Arsenal i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 12. plads.Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Fulham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Fulham direkte via live stream.

Manchester City – Fulham Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Manchester City givet 86.21% chance for at vinde kampen med et odds på 1.16, mod Fulham, som kun har 6.39% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 15.65.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 8.07 eller 12.39%.

Manchester City mod Fulham – Statistikker og Analyse

Manchester City vandt deres seneste opgør.Sheffield U. var deres seneste modstander.Kampen endte med et resultat på 2-1.I deres kamp mod Sheffield U., havde Manchester City den følgende boldbesiddelse: 81%.I forhold til skud på mål, havde Manchester City i alt 30 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 6 skud imod sig.I deres seneste kamp fik Fulham et uafgjort resultat.Marco Silva’s hold spillede mod Arsenal.Kampen endte med en stilling på 2-2.Statistikker mod Arsenal viser at Fulham havde 28% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, blev 10 skud sendt afsted i angrebet, mens 18 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Manchester City vs Fulham Form

Efter 3 kampe i Premier League, har Manchester City vundet i alle , og har scoret i alle kampe . Fulham har en statistik på én sejr i deres navn , med mål scoret i to kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester City i deres seneste fem kampe på Etihad Stadium vundet 3 point.Gæsterne har nu vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester City vs Fulham Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har Manchester City vundet alle kampe , og lørdagens gæster har endnu ikke sikret en eneste sejr . I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.2 mål . 2.7 mål pr. kamp er gået til Manchester City , og Fulham har scoret 0.5 pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Manchester City på 2-1.Kampen blev spillet søndag d. 30/04/2023, 15:00 på Craven Cottage.

Manchester City – Fulham Odds på Over/Under

Manchester City har i gennemsnit scoret 2.3 mål i hver af deres seneste 3 Premier League kampe. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i Fulham’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Pep Guardiola’s hold formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 0.33 i hver af deres tidligere kampe , og Marco Silva’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.67 i hver af deres tidligere kampe.

Manchester City – Fulham Odds på Begge Hold Scorer

En tredjede af både Manchester Citys og Fulhams sidste 3 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede.Fulhams nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford på 0-3 d. 19/08/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp.Med et gennemsnitligt odds på 2.05 er der 48.78% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.70, er der 58.82% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Fulham live stream?

Kampen Manchester City mod Fulham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Manchester City og Fulham har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Manchester City favoritter med odds 1.16 for at vinde.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?

Manchester City har 3 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 3 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Fulham i Premier League?

Fulham seneste 3 kampe er endt med 1 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.