18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Liverpool Live Stream

Last Updated on

Manchester City og Liverpool mødes lørdag d. 25/11/2023 kl. 13:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Etihad Stadium.

Hvor kan man se Manchester City – Liverpool Live Stream?

Manchester City går ind til dette opgør med en 1. plads efter at have spillet uafgjort 4-4 mod Chelsea , hvorimod Liverpool lige nu ligger på en 2. plads efter deres nederlag mod Brentford på 3-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Liverpool, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Liverpool direkte via live stream.
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 25/11/2023
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se Manchester City – Liverpool live stream på ViaPlay

Manchester City – Liverpool Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Manchester City givet 58.82% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.70. Liverpool har derimod 22.99% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.35. Disse odds gør Manchester City til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 23.53% med et odds på 4.25.

Manchester City mod Liverpool – Statistikker og Analyse

Manchester City’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Chelsea var deres seneste modstander. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 4-4. Mod Chelsea, havde Manchester City en boldbesiddelse på 54%. I forhold til skud på mål, havde Manchester City i alt 15 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 17 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Liverpool fra banen med en sejr. Jürgen Klopp’s hold spillede mod Brentford. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-0. Statistikker mod Brentford viser at Liverpool havde 59% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 17 skud sendt afsted i angrebet, mens 16 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Manchester City vs Liverpool Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har værterne fejret 7 sejre , med mål scoret i 9 kampe . Liverpool har en statistik på 7 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i alle kampene. I deres seneste fem kampe på Etihad Stadium, har Manchester City nu vundet i alt 15 point. Imens har Liverpool samlet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Manchester City vs Liverpool Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Manchester City opnået 4 sejre , hvorimod Liverpool har opnået to sejre , med 4 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 3.2 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Manchester City i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp , og Liverpool havde et gennemsnit på 1.2 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 4-1 til Manchester City. Kampen blev spillet lørdag d. 1/04/2023, 12:30 på Etihad Stadium.

Manchester City – Liverpool Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Manchester City har spillet, er der blevet scoret 4.0 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.1 mål i Liverpool’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Pep Guardiola’s trup scoret 2.80 mål og indkasseret 1.20 pr. kamp , og Jürgen Klopps trup har et gennemsnit på 2.30 scorede mål og 0.80 indkasserede mål pr. kamp.

Manchester City – Liverpool Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 70% af Manchester City’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og Liverpool har haft det i 60% af denne sæsons opgør. Den seneste gang Manchester City ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 8/10/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.50 er der en sandsynlighed på 66.67% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.45, er der en sandsynlighed på 40.82% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Liverpool live stream?


Kampen Manchester City mod Liverpool kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester City og Liverpool?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.70.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?


Manchester City har 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.