18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Luton Live Stream

Last Updated on

Runde 33 i Premier League byder på Manchester City mod Luton, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 13/04/2024 kl. 15:00 på Manchester Citys hjemmebane: Etihad Stadium.

Hvor kan man se Manchester City – Luton Live Stream?

Efter en 4-2 sejr over Crystal Palace i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 3. pladsen i Premier League tabellen , mens Luton rangerer som nr. 18 efter en sejr mod Bournemouth på 2-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Luton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Luton direkte via live stream.
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 13/04/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Manchester City – Luton live stream på ViaPlay

Manchester City – Luton Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Manchester City en 91.74% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.09, mens Luton har en 4.33% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 23.08. Dette betyder at Manchester City er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 10.88 med en sandsynlighed på 9.19%.

Manchester City mod Luton – Statistikker og Analyse

Manchester City vandt deres seneste opgør. Pep Guardiola’s hold mødte Crystal Palace. Efter 90 minutter var resultatet 4-2. I deres kamp mod Crystal Palace, havde Manchester City den følgende boldbesiddelse: 76%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Manchester City i alt 18 skud, mens de tillod 7 skud imod sig. Imens vandt Luton deres seneste kamp. Rob Edwards’s hold spillede mod Bournemouth. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1. Statistikker mod Bournemouth viser at Luton havde 56% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Luton de følgende statistikker: 19 skud i angreb og 8 skud tilladt mod eget mål.

Manchester City vs Luton Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har Manchester City formået at sikre 7 sejre , og har scoret i 9 kampe . På samme tid har Luton vundet én gang , med scoring i 9 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Manchester City nu vundet 11 point i deres seneste fem spillede kampe på Etihad Stadium. I mellemtiden har Luton vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester City vs Luton Indbyrdes opgør

Gennem et samlet antal på 1 kampe de to hold har spillet mod hinanden , har Manchester City en historik på én sejr , og lørdagens gæster har endnu ikke sikret en eneste sejr . Disse to hold har scoret 3.0 mål i gennemsnit i deres seneste 1 indbyrdes kampe . Manchester City har i gennemsnit scoret 2.0 mål pr. kamp , mens Luton i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Manchester City på 6-2. Kampen blev spillet tirsdag d. 27/02/2024, 21:00 på Kenilworth Road.

Manchester City – Luton Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i Manchester Citys Premier League opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.6 mål i Luton’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Pep Guardiola’s hold scoret et gennemsnit på 2.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.70 mål i hver kamp , og Rob Edwardss trup har et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 2.30 indkasserede mål pr. kamp.

Manchester City – Luton Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af Manchester City’s seneste 10 Premier League kampe , mens det samme er gældende for 90% af Luton’s kampe. Den sidste gang Manchester City missede en chance for at score i en kamp var d. 31/03/2024, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal. Den seneste gang Luton missede chancen for at score i en kamp var d. 3/04/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal. Med et gennemsnitligt odds på 2.10 er der en sandsynlighed på 47.62% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.67, er der en sandsynlighed på 59.88% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Luton live stream?


Kampen Manchester City mod Luton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester City og Luton?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.09.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester City i Premier League?


Manchester City seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 0 nederlag, og 3 uafgjorte.