18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Newcastle Live Stream

SE FODBOLD*

Manchester City og Newcastle mødes lørdag d. 19/08/2023, i runde 2 af Englands Premier League, med kampstart kl. 21:00 på Etihad Stadium .

Hvor kan man se Manchester City – Newcastle Live Stream?

Efter en sejr over Burnley på 3-0, ligger Manchester City lige nu på en 3. plads i Premier League tabellen. Newcastle formåede at få skovlen under Aston Villa, da de besejrede dem med 5-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 1. plads på nuværende tidspunkt.Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Newcastle, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Newcastle direkte via live stream.

Manchester City – Newcastle Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Manchester City er favoritter i dette kommende opgør. Manchester City er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.63, så der er 61.35% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Newcastles gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 5.10, hvilket betyder, at der er 19.61% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.11, eller 24.33%.

Manchester City mod Newcastle – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Manchester City sejren og vandt tre point.Burnley var deres seneste modstander.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 3-0.Statistikker mod Burnley viser at Manchester City havde 70% af boldbesiddelsen.Kigger man på skud på mål, havde Manchester City i seneste kamp 17 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Pep Guardiola’ hold 6 skud imod sig.Imens sikrede Newcastle sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp.I den kamp, mødte Eddie Howe’s hold Aston Villa.Efter 90 minutter, var resultatet 5-1.Statistikker mod Aston Villa viser at Newcastle havde 55% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, blev 17 skud sendt afsted i angrebet, mens 16 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Manchester City vs Newcastle Form

Efter deres første 1 kampe, har værterne én sejr , med scoring i én kamp . Newcastle har en statistik på én sejr i deres navn , og har scoret i én kamp.Ser man på formen hjemme og ude, har Manchester City nu nul point i deres seneste fem spillede kampe på Etihad Stadium.Deres modstander, Newcastle, har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester City vs Newcastle Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold, har Manchester City formået at vinde 7 gange , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 4.1 mål pr. kamp . 3.0 mål pr. kamp er gået til Manchester City , mens Newcastle i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Manchester City på 2-0.Kampen blev spillet lørdag d. 4/03/2023, 14:30 på Etihad Stadium.

Manchester City – Newcastle Odds på Over/Under

I Manchester City’s seneste 1 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.0 mål pr. kamp . På den anden side, har Newcastle’s kampe haft et gennemsnit på 6.0 mål.

Manchester City – Newcastle Odds på Begge Hold Scorer

Ikke én af Manchester Citys seneste 1 kampe har set begge hold score , mens Newcastle har set det samme ske i alle deres kampe. Det gennemsnitlige odds på 1.71 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 58.48%.Et gennemsnitligt odds på 2.04 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 49.02%.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Newcastle live stream?

Kampen Manchester City mod Newcastle kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester City og Newcastle?

Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.63.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester City i Premier League?

Manchester City seneste kamp er endt med 1 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er Newcastle’s form i Premier League op til kampen?

Newcastle har 1 sejr, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste kamp.