18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Sheffield U. Live Stream

Last Updated on

Manchester City møder Sheffield U. i runde 20 af Premier League lørdag d. 30/12/2023, kl. 16:00 på deres hjemmebane Etihad Stadium.

Hvor kan man se Manchester City – Sheffield U. Live Stream?

Manchester City spillede uafgjort 2-2 mod Crystal Palace i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 5 i Premier League tabellen før deres næste kamp , mens Sheffield U. ligger på 20. pladsen efter et nederlag mod Luton på 2-3 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Sheffield U., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Sheffield U. direkte via live stream.
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 30/12/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Manchester City – Sheffield U. live stream på ViaPlay

Manchester City – Sheffield U. Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.07 fortæller os, at Manchester City har 93.46% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Sheffield U.s chance for at vinde 3.53%, med et gennemsnitligt odds på 28.32. Dette viser at Manchester City ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 12.08, er der 8.28% chance for at kampen ender uafgjort.

Manchester City mod Sheffield U. – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Manchester City 1 point fra en uafgjort. Pep Guardiola’s hold mødte Crystal Palace. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2. I deres kamp mod Crystal Palace, havde Manchester City den følgende boldbesiddelse: 74%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Manchester City de følgende statistikker: 19 skud i angreb og 5 skud tilladt mod eget mål. Imens fik Sheffield U. nul point da de tabte deres seneste kamp. I den kamp, mødte Chris Wilder’s hold Luton. Det endelige resultat for den kamp var 2-3. Statistikker mod Luton viser at Sheffield U. havde 51% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 20 skud sendt afsted i angrebet, mens 12 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Manchester City vs Sheffield U. Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , og har scoret i 8 kampe . Sheffield U. har fejret to sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester City vundet 9 point i deres seneste fem kampe på Etihad Stadium. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 2 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Manchester City vs Sheffield U. Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Manchester City formået at vinde 7 gange , hvor Sheffield U. har vundet én kamp , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 1.4 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 1.1 mål pr. kamp er gået til Manchester City , og Sheffield U. har scoret 0.3 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Manchester City på 2-1. Kampen blev spillet søndag d. 27/08/2023, 14:00 på Bramall Lane.

Manchester City – Sheffield U. Odds på Over/Under

I Manchester City’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.8 mål pr. kamp , hvorimod Sheffield U. har et gennemsnit på 3.1 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Pep Guardiola’s trup formået at score 2.30 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp . Pep Guardiola’s hold har i gennemsnit scoret 0.80 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.30 mål pr. kamp.

Manchester City – Sheffield U. Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af Manchester City’s seneste 10 Premier League kampe , mens det samme er gældende for halvdelen af Sheffield U.’s kampe. Manchester Citys nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa på 0-1 d. 6/12/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Sheffield U.s nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Chelsea på 0-2 d. 16/12/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 2.50 er der 40.00% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.48, er der 67.57% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Sheffield U. live stream?


Kampen Manchester City mod Sheffield U. kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester City og Sheffield U.?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.07.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?


Manchester City har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Sheffield U. i Premier League?


Sheffield U. seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.