18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Tottenham Live Stream

Last Updated on

Manchester City møder Tottenham i runde 14 af Premier League søndag d. 3/12/2023, kl. 17:30 på deres hjemmebane Etihad Stadium.

Hvor kan man se Manchester City – Tottenham Live Stream?

Manchester City går ind til dette opgør med en 2. plads efter at have spillet uafgjort 1-1 mod Liverpool , hvorimod Tottenham har indtaget 5. pladsen efter et nederlag til Aston Villa på 1-2. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Tottenham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Tottenham direkte via live stream.
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 3/12/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Manchester City – Tottenham live stream på ViaPlay

Manchester City – Tottenham Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Manchester City en 77.52% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.29, mens Tottenham har en 11.20% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 8.93. Dette betyder at Manchester City er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 6.03 med en sandsynlighed på 16.58%.

Manchester City mod Tottenham – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Manchester City 1 point fra en uafgjort. Pep Guardiola’s hold mødte Liverpool. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-1. Mod Liverpool, havde Manchester City en boldbesiddelse på 61%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Manchester City i alt 16 skud, mens de tillod 8 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Tottenham banen med et nederlag. I den kamp, mødte Ange Postecoglou’s hold Aston Villa. Kampen endte med en stilling på 1-2. I deres kamp mod Aston Villa, havde Tottenham 62% af bolden. I deres seneste kamp, blev 18 skud sendt afsted i angrebet, mens 15 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Manchester City vs Tottenham Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne 6 sejre , mens de har scoret i 9 af dem . Gæsterne har formået at sikre 6 sejre , og har scoret i alle kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Etihad Stadium, har værterne Manchester City nu vundet i alt 13 point. I mellemtiden har Tottenham vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester City vs Tottenham Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige 4 gange , mens Tottenham har formået at vinde 5 gange , med én uafgjort i alt. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.6 mål , hvor Manchester City i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , og Tottenham havde et gennemsnit på 1.3 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-1 til Tottenham. Kampen blev spillet søndag d. 5/02/2023, 17:30 på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester City – Tottenham Odds på Over/Under

Manchester City har i gennemsnit scoret 3.9 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.4 mål i Tottenham’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Pep Guardiola’s hold formået at score et gennemsnit på 2.70 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe , og Ange Postecoglou’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.90 mål og indkasseret 1.50 i hver af deres tidligere kampe.

Manchester City – Tottenham Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Manchester City, formåede begge hold at score i 70% af kampene 80%. Den sidste gang Manchester City missede en chance for at score i en kamp var d. 8/10/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.66, kan vi se at der er 60.24% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.11, kan vi se at der er 47.39% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Tottenham live stream?


Kampen Manchester City mod Tottenham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester City og Tottenham?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.29.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?


Manchester City har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Tottenham i Premier League?


Tottenham seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.