18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – West Ham Live Stream

Last Updated on

Manchester City og West Ham mødes søndag d. 19/05/2024 kl. 16:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Etihad Stadium.

Hvor kan man se Manchester City – West Ham Live Stream?

Manchester City indtager lige nu 1. pladsen i Premier League tabellen efter en 2-0 sejr over Tottenham i deres seneste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – West Ham sikrede sig en sejr over Luton med 3-1, hvilket placerer dem på en 9. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs West Ham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod West Ham direkte via live stream.
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 19/05/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Manchester City – West Ham live stream på ViaPlay

Manchester City – West Ham Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Manchester City givet 91.74% chance for at vinde kampen med et odds på 1.09, mod West Ham, som kun har 4.97% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 20.13. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 11.12 eller 8.99%.

Manchester City mod West Ham – Statistikker og Analyse

Manchester City vandt deres seneste opgør. Pep Guardiola’s hold stod overfor Tottenham i den kamp. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-0. Da de mødte Tottenham, havde Manchester City 47% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Manchester City i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig. I deres seneste kamp kom West Ham fra banen med en sejr. David Moyes’s hold spillede mod Luton. Det endelige resultat for den kamp var 3-1. I deres kamp mod Luton havde West Ham følgende boldbesiddelse : 58%. I forhold til skud på mål, havde West Ham i alt 24 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 4 skud imod sig.

Manchester City vs West Ham Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Manchester City vundet i 8 , efter at have scoret i 9 af disse kampe . West Ham har to sejre , med scoring i 8 kampe. I deres seneste fem kampe på Etihad Stadium, har Manchester City nu vundet i alt 13 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Manchester City vs West Ham Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Manchester City opnået 8 sejre , mens West Ham endnu ikke har formået at sikre en sejr . Der har også været 2 uafgjorte. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.9 mål pr. kamp , hvor Manchester City i gennemsnit har scoret 2.3 mål pr. kamp , og West Ham har snittet 0.6 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-1 til Manchester City. Kampen blev spillet lørdag d. 16/09/2023, 15:00 på London Stadium.

Manchester City – West Ham Odds på Over/Under

Manchester City har i gennemsnit scoret 3.7 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . Imens er der i de kampe, som West Ham har spillet, blevet scoret 4.0 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Pep Guardiola’s hold formået at score et gennemsnit på 3.10 mål og indkasseret 0.60 i hver af deres tidligere kampe . Pep Guardiola’s hold har i gennemsnit scoret 1.60 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.40 mål pr. kamp.

Manchester City – West Ham Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Manchester City’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens West Ham har set det samme ske i 80% af deres kampe. Den seneste gang Manchester City ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 31/03/2024. Et nederlag på 0-5 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Chelsea d. 5/05/2024 var den seneste kamp, som West Ham endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.88 er der en sandsynlighed på 53.19% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.84, er der en sandsynlighed på 54.35% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – West Ham live stream?


Kampen Manchester City mod West Ham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester City og West Ham?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.09.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?


Manchester City har 8 sejre, 0 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer West Ham i Premier League?


West Ham seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte.