18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Wolverhampton Live Stream

Last Updated on

I runde 36 af Premier League skal vi se Manchester City byde Wolverhampton velkommen på deres hjemmebane, Etihad Stadium, lørdag d. 4/05/2024, kl. 17:30.

Hvor kan man se Manchester City – Wolverhampton Live Stream?

Efter en sejr over Nottingham F. på 2-0, ligger Manchester City lige nu på en 2. plads i Premier League tabellen . Wolverhampton formåede at få skovlen under Luton, da de besejrede dem med 2-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 11. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Wolverhampton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Wolverhampton direkte via live stream.
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 4/05/2024
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Manchester City – Wolverhampton live stream på ViaPlay

Manchester City – Wolverhampton Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Manchester City givet 91.74% chance for at vinde kampen med et odds på 1.09, mod Wolverhampton, som kun har 4.33% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 23.08. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 10.50 eller 9.52%.

Manchester City mod Wolverhampton – Statistikker og Analyse

Manchester City’s seneste kamp så dem tage en sejr. Nottingham F. var modstanderne for Pep Guardiola’s hold. Kampen endte med et resultat på 2-0. Mod Nottingham F., havde Manchester City 67% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Manchester City i seneste kamp 11 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Pep Guardiola’ hold 14 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Wolverhampton fra banen med en sejr. I den kamp, mødte lørdag gæster Luton. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1. I deres kamp mod Luton, havde Wolverhampton 58% af bolden. I deres seneste kamp, blev 13 skud sendt afsted i angrebet, mens 8 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Manchester City vs Wolverhampton Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Manchester City vundet i 8 , med mål scoret i 9 kampe . På samme tid har Wolverhampton vundet 3 gange , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Manchester City nu vundet 13 point i deres seneste fem spillede kampe på Etihad Stadium. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Manchester City vs Wolverhampton Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har værterne været sejrsrige 7 gange , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange . I gennemsnit er 3.5 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Manchester City i gennemsnit har scoret 2.5 mål pr. kamp , mens Wolverhampton i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Wolverhampton på 1-2. Kampen blev spillet lørdag d. 30/09/2023, 15:00 på Molineux Stadium.

Manchester City – Wolverhampton Odds på Over/Under

Manchester City har formået at score i gennemsnit på 3.1 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , hvorimod Wolverhampton har et gennemsnit på 2.4 mål i deres kampe. I disse kampe, har Pep Guardiola’s trup scoret 2.50 mål og indkasseret 0.60 pr. kamp , udeholdet har formået at notere 0.90 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp.

Manchester City – Wolverhampton Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af kampe både for værterne, Manchester City, og gæsterne, Wolverhampton. Den seneste gang Manchester City ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 31/03/2024. Wolverhamptons seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 24/04/2024. Det gennemsnitlige odds på 2.25 fortæller, at der er en sandsynlighed på 44.44% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 1.58 siger at der er en sandsynlighed på 63.29% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Wolverhampton live stream?


Kampen Manchester City mod Wolverhampton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Manchester City og Wolverhampton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Manchester City favoritter med odds 1.09 for at vinde.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?


Manchester City har 8 sejre, 0 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.