18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Aston Villa Live Stream

Last Updated on

Manchester United og Aston Villa mødes tirsdag d. 26/12/2023, i runde 19 af Englands Premier League, med kampstart kl. 21:00 på Old Trafford .

Hvor kan man se Manchester United – Aston Villa Live Stream?

Manchester United tabte deres seneste kamp med 0-2 mod West Ham, og de ligger nu nr. 8i ligaen , mens Aston Villa rangerer som nr. 2 efter at have spillet uafgjort mod Sheffield U. 1-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester United vs Aston Villa, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester United mod Aston Villa direkte via live stream.
  • Stadion: Old Trafford
  • Dato: 26/12/2023
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Manchester United – Aston Villa live stream på ViaPlay

Manchester United – Aston Villa Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Manchester United en 39.37% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.54, mens Aston Villa har en 38.17% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.62. Dette betyder at Manchester United er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.58 med en sandsynlighed på 27.93%.

Manchester United mod Aston Villa – Statistikker og Analyse

Manchester United tabte deres seneste opgør. West Ham var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 0-2. Da de mødte West Ham, havde Manchester United 66% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Manchester United i alt 10 skud, mens de tillod 10 skud imod sig. I deres seneste kamp fik Aston Villa et uafgjort resultat. Unai Emery’s hold var oppe mod Sheffield U.. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. I deres kamp mod Sheffield U., havde Aston Villa 78% af bolden. I forhold til skud på mål, havde Aston Villa i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 4 skud imod sig.

Manchester United vs Aston Villa Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , med scoring i 5 kampe . På samme tid har Aston Villa vundet 7 gange , efter at have scoret i 9 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Old Trafford, har værterne Manchester United nu vundet i alt 9 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Manchester United vs Aston Villa Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Manchester United og Aston Villa , har værterne været sejrsrige 6 gange , og gæsterne har været sejrsrige to gange . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.6 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . Manchester United har snittet 1.6 mål i hver kamp , og Aston Villa har snittet 1.0 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Manchester United med 1-0. Kampen blev spillet søndag d. 30/04/2023, 14:00 på Old Trafford.

Manchester United – Aston Villa Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.0 mål i Manchester Uniteds Premier League opgør , hvorimod Aston Villa har et gennemsnit på 2.9 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Erik ten Hag’s hold et gennemsnit på 0.90 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp , mens Unai Emery’s trup har formået at notere 1.90 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp.

Manchester United – Aston Villa Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Manchester United, formåede begge hold at score i 20% af kampene , og Aston Villa har haft det i 70% af denne sæsons opgør. Manchester Uniteds seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 23/12/2023. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Nottingham F. d. 5/11/2023 var den seneste kamp, som Aston Villa endte uden at score et mål. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.49, kan vi se at der er 67.11% chance for at begge hold scorer i deres kamp på tirsdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.47, kan vi se at der er 40.49% chance for at begge hold scorer i deres kamp den tirsdag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester United – Aston Villa live stream?


Kampen Manchester United mod Aston Villa kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Manchester United og Aston Villa har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Manchester United favoritter med odds 2.54 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester United i Premier League?


Manchester United seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Aston Villa i Premier League?


Aston Villa seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte.