18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Brighton Live Stream

SE FODBOLD*

I runde 5 af Premier League skal vi se Manchester United byde Brighton velkommen på deres hjemmebane, Old Trafford, lørdag d. 16/09/2023, kl. 16:00.

Hvor kan man se Manchester United – Brighton Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Arsenal på 1-3 i sidste runde, ligger Manchester United lige nu nr. 11 i Premier League. Brighton formåede at få skovlen under Newcastle, da de besejrede dem med 3-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 6. plads på nuværende tidspunkt.Læs vores optakt til kampen mellem Manchester United vs Brighton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester United mod Brighton direkte via live stream.

Manchester United – Brighton Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Manchester United en 46.73% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.14, mens Brighton har en 32.89% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.04. Dette betyder at Manchester United er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.88 med en sandsynlighed på 25.77%.

Manchester United mod Brighton – Statistikker og Analyse

Manchester United tabte deres seneste kamp.Erik ten Hag’s hold stod overfor Arsenal i den kamp.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-3.Da de mødte Arsenal, havde Manchester United 50% af boldbesiddelsen.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Manchester United de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 17 skud tilladt mod eget mål.Imens vandt Brighton deres seneste kamp.Roberto De Zerbi’s hold var oppe mod Newcastle.Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1.Statistikker mod Newcastle viser at Brighton havde 59% af boldbesiddelsen.I Brighton’s seneste kamp, skød de på mål 15 gange, mens Roberto De Zerbi hold tillod 9 skud imod sig.

Manchester United vs Brighton Form

Ud af 4 spillede kampe indtil videre i Premier League, har Manchester United formået at sikre to sejre , efter at have scoret i 3 af disse kampe . Brighton har fejret 3 sejre , efter at have scoret i alle disse kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester United i deres seneste fem kampe på Old Trafford vundet 6 point.Deres modstander, Brighton, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester United vs Brighton Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør, har Manchester United opnået 6 sejre , og gæsterne har været sejrsrige 4 gange . I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål . Manchester United har snittet 1.8 mål i hver kamp , mens Brighton i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Brighton på 0-1.Kampen blev spillet torsdag d. 4/05/2023, 21:00 på The American Express Community Stadium.

Manchester United – Brighton Odds på Over/Under

Gennem de seneste 4 Premier League kampe, som Manchester United har spillet, er der blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. Imens er der i de kampe, som Brighton har spillet, blevet scoret 4.5 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Erik ten Hag’s trup scoret 1.25 mål og indkasseret 1.75 pr. kamp , og Roberto De Zerbis trup har et gennemsnit på 3.00 scorede mål og 1.50 indkasserede mål pr. kamp.

Manchester United – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Manchester United’s seneste 4 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Brighton har set det samme ske i alle deres kampe.Manchester Uniteds nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham på 0-2 d. 19/08/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp.Med et gennemsnitligt odds på 1.40 er der 71.43% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.76, er der 36.23% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester United – Brighton live stream?

Kampen Manchester United mod Brighton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester United og Brighton?

Manchester United er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.14.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester United i Premier League?

Manchester United seneste 4 kampe er endt med 2 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte.