18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Chelsea Live Stream

SE FODBOLD*

Runde 32 i Premier League byder på Manchester United mod Chelsea, som mødes på torsdag. Kampen spilles d. 25/05/2023 kl. 21:00 på Manchester Uniteds hjemmebane: Old Trafford.

▶︎

Live

Holde øje – online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Watch game

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Manchester United – Chelsea Live Stream?


Manchester United indtager lige nu 4. pladsen i Premier League tabellen efter en 1-0 sejr over Bournemouth i deres seneste kamp. På den anden side, Chelsea tabte mod Manchester City med 0-1, så de ligger lige nu på 12. pladsen.Læs vores optakt til kampen mellem Manchester United vs Chelsea se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

Manchester United – Chelsea Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Manchester United givet 62.11% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.61.
Chelsea har derimod 19.80% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 5.05.
Disse odds gør Manchester United til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 23.26% med et odds på 4.30.

Manchester United vs Chelsea Statistikker og Analyse

Manchester United vandt deres seneste opgør.Erik ten Hag’s hold stod overfor Bournemouth i den kamp.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-0.Mod Bournemouth, havde Manchester United 59% af boldbesiddelsen.Hvis vi kigger på skud på mål, havde Manchester United i alt 20 skud, mens de tillod 10 skud imod sig.Imens tabte Chelsea deres seneste kamp.I den kamp, mødte Frank Lampard’s hold Manchester City.Kampen endte med en stilling på 0-1.I deres kamp mod Manchester City havde Chelsea følgende boldbesiddelse : 35%.Ser man på skud på mål, havde Chelsea de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 15 skud tilladt mod eget mål.

Manchester United vs Chelsea Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League, har værterne fejret 6 sejre , med scoring i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre én sejr , efter at have scoret i 5 af disse kampe.I deres seneste fem kampe på Old Trafford, har Manchester United nu vundet i alt 13 point.I mellemtiden har Chelsea vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester United vs Chelsea Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har Manchester United en historik på 3 sejre , mens Chelsea endnu ikke har formået at sikre en sejr , med 7 uafgjorte i alt. I gennemsnit er der blevet scoret 2.1 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Manchester United i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp , mens Chelsea i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1.Kampen blev spillet lørdag d. 22/10/2022, 18:30 på Stamford Bridge.

Manchester United – Chelsea Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 1.7 mål i Manchester Uniteds Premier League opgør, mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.5 mål i Chelsea’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Erik ten Hag’s trup scoret 1.10 mål og indkasseret 0.60 pr. kamp , mens Frank Lampard’s trup har formået at notere 0.90 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp.

Manchester United – Chelsea Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 10% af Manchester United’s seneste 10 Premier League kampe , og Chelsea har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør.Manchester Uniteds seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 7/05/2023.Den seneste gang Chelsea ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 21/05/2023.Med et gennemsnitligt odds på 1.62 er der en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.19, er der en sandsynlighed på 45.66% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Se kampen på ViaPlay

I denne kamp er Manchester United favoritter med odds 1.61 for at vinde.

Manchester United har 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Chelsea seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 6 nederlag, og 3 uafgjorte.

Seneste optakter fra Premier League