18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Fulham Live Stream

SE FODBOLD*

Runde 38 i Premier League byder på Manchester United mod Fulham, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 28/05/2023 kl. 17:30 på Manchester Uniteds hjemmebane: Old Trafford.

▶︎

Live

Holde øje – online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Watch game

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Manchester United – Fulham Live Stream?


Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 4. plads efter en 1-0 sejr over Bournemouth. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Fulham ligger på en 10. plads efter sidste uges uafgjort mod Crystal Palace 2-2.Læs vores optakt til kampen mellem Manchester United vs Fulham se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

Manchester United – Fulham Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Manchester United givet 68.49% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.46.
Fulham har derimod 16.00% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 6.25.
Disse odds gør Manchester United til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 20.83% med et odds på 4.80.

Manchester United vs Fulham Statistikker og Analyse

Manchester United vandt holdets seneste kamp.Bournemouth var modstanderne for Erik ten Hag’s hold.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0.Statistikker mod Bournemouth viser at Manchester United havde 59% af boldbesiddelsen.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Manchester United de følgende statistikker: 20 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål.I deres seneste kamp fik Fulham et uafgjort resultat.Marco Silva’s hold spillede mod Crystal Palace.Det endelige resultat for den kamp var 2-2.I deres kamp mod Crystal Palace, havde Fulham 49% af bolden.Ser man på skud på mål, havde Fulham de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål.

Manchester United vs Fulham Form

I deres seneste ti Premier League kampe, har Manchester United formået at sikre 6 sejre , med scoring i 7 kampe . Fulham har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i 7 af dem.Ser man på formen hjemme og ude, har Manchester United nu vundet 13 point i deres seneste fem spillede kampe på Old Trafford.Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Manchester United vs Fulham Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har Manchester United opnået 8 sejre , mens Fulham endnu ikke har formået at sikre en eneste sejr , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 3.1 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Manchester United i gennemsnit har scoret 2.2 mål pr. kamp , og Fulham har scoret 0.9 pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Manchester United på 3-1.Kampen blev spillet søndag d. 19/03/2023, 18:30 på Old Trafford.

Manchester United – Fulham Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 1.7 mål i Manchester Uniteds Premier League opgør, hvorimod Fulham har et gennemsnit på 3.0 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Erik ten Hag’s trup scoret 1.10 mål og indkasseret 0.60 pr. kamp , og Marco Silva’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.60 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe.

Manchester United – Fulham Odds på Begge Hold Scorer

10% af Manchester United’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , og Fulham har haft det i 60% af denne sæsons opgør.Den sidste gang Manchester United missede en chance for at score i en kamp var d. 7/05/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham.Den seneste gang Fulham missede chancen for at score i en kamp var d. 3/05/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.61, kan vi se at der er 62.11% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.20, kan vi se at der er 45.45% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Se kampen på ViaPlay

I denne kamp er Manchester United favoritter med odds 1.46 for at vinde.

Manchester United har 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Fulham har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Premier League