18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Luton Live Stream

Last Updated on

Manchester United møder Luton i runde 12 af Premier League lørdag d. 11/11/2023, kl. 16:00 på deres hjemmebane Old Trafford.

Hvor kan man se Manchester United – Luton Live Stream?

Efter en sejr over Fulham på 1-0, ligger Manchester United lige nu på en 8. plads i Premier League tabellen , mens Luton rangerer som nr. 17 efter at have spillet uafgjort mod Liverpool 1-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester United vs Luton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester United mod Luton direkte via live stream.
  • Stadion: Old Trafford
  • Dato: 11/11/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Manchester United – Luton live stream på ViaPlay

Manchester United – Luton Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Manchester United givet 75.76% chance for at vinde kampen med et odds på 1.32, mod Luton, som kun har 11.61% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 8.61. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.49 eller 18.21%.

Manchester United mod Luton – Statistikker og Analyse

Manchester United vandt holdets seneste kamp. Fulham var modstanderne for Erik ten Hag’s hold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0. Mod Fulham, havde Manchester United 55% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Manchester United i alt 12 skud, mens de tillod 18 skud imod sig. Imens fik Luton ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. I deres seneste møde, stod Rob Edwards’s hold overfor Liverpool. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. I deres kamp mod Liverpool, havde Luton 26% af bolden. Ser man på skud på mål, havde Luton de følgende statistikker: 8 skud i angreb og 24 skud tilladt mod eget mål.

Manchester United vs Luton Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har værterne fejret 5 sejre , med mål scoret i 7 kampe . Luton har én sejr , med scoring i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester United vundet 6 point i deres seneste fem kampe på Old Trafford. Imens har Luton samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane. Deres seneste møde endte med en sejr til Manchester United med 3-0. Kampen blev spillet tirsdag d. 22/09/2020, 20:15 på Kenilworth Road.

Manchester United – Luton Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Manchester United har spillet, er der blevet scoret 2.7 mål i gennemsnit . På den anden side, har Luton’s kampe haft et gennemsnit på 2.6 mål. I disse kampe, har Erik ten Hag’s hold et gennemsnit på 1.10 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp , og Rob Edwards’s hold har formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe.

Manchester United – Luton Odds på Begge Hold Scorer

Manchester United har haft halvdelen af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og Luton har haft det i 70% af denne sæsons opgør. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 29/10/2023 var den seneste kamp, som Manchester United endte uden at score et mål. Lutons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham på 0-1 d. 7/10/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.84 er der 54.35% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.88, er der 53.19% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester United – Luton live stream?


Kampen Manchester United mod Luton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Manchester United og Luton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Manchester United favoritter med odds 1.32 for at vinde.

Hvordan er Manchester United’s form i Premier League op til kampen?


Manchester United har 5 sejre, 5 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.