18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Newcastle Live Stream

Last Updated on

, ,

Manchester United og Newcastle mødes onsdag d. 15/05/2024, i runde 34 af Englands Premier League, med kampstart kl. 20:00 på Old Trafford .

Hvor kan man se Manchester United – Newcastle Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Arsenal på 0-1 i sidste runde, ligger Manchester United lige nu nr. 8 i Premier League . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Newcastle ligger på en 6. plads efter sidste uges uafgjort mod Brighton 1-1. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester United vs Newcastle, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester United mod Newcastle direkte via live stream.
  • Stadion: Old Trafford
  • Dato: 15/05/2024
  • Kick off: kl. 20:00
  • TV Kanal: Se Manchester United – Newcastle live stream på ViaPlay

Manchester United – Newcastle Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Newcastle er favoritter i dette kommende opgør. Manchester United er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.54, så der er 39.37% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Newcastles gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.42, hvilket betyder, at der er 41.32% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.99, eller 25.06%.

Manchester United mod Newcastle – Statistikker og Analyse

Manchester Uniteds seneste så dem indkassere et nederlag. Arsenal var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-1. Mod Arsenal, havde Manchester United en boldbesiddelse på 54%. Kigger man på skud på mål, havde Manchester United i seneste kamp 13 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Erik ten Hag’ hold 10 skud imod sig. Imens spillede Newcastle uafgjort i deres seneste kamp. Brighton var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 1-1. I deres kamp mod Brighton havde Newcastle følgende boldbesiddelse : 55%. I Newcastle’s seneste kamp, skød de på mål 18 gange, mens Eddie Howe hold tillod 15 skud imod sig.

Manchester United vs Newcastle Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne to sejre , med scoring i 8 kampe . Newcastle har fejret 6 sejre , og har scoret i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på Old Trafford, har Manchester United nu vundet i alt 8 point. Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester United vs Newcastle Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Manchester United opnået 5 sejre , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Manchester United i gennemsnit har scoret 1.8 mål pr. kamp , og Newcastle havde et gennemsnit på 0.9 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Newcastle med 0-1. Kampen blev spillet lørdag d. 2/12/2023, 21:00 på St James’ Park.

Manchester United – Newcastle Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Manchester United har spillet, er der blevet scoret 3.6 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.7 mål i Newcastle’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Erik ten Hag’s hold scoret et gennemsnit på 1.60 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.00 mål i hver kamp , og Eddie Howes trup har et gennemsnit på 2.50 scorede mål og 1.20 indkasserede mål pr. kamp.

Manchester United – Newcastle Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af Manchester United’s seneste 10 Premier League kampe , og for Newcastle er det samme gældende for 60% af deres kampe. Manchester Uniteds nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal på 0-1 d. 12/05/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Newcastle missede chancen for at score i en kamp var d. 24/04/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Crystal Palace. Med et gennemsnitligt odds på 1.30 er der en sandsynlighed på 76.92% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 3.23, er der en sandsynlighed på 30.96% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Manchester United – Newcastle live stream?


Kampen Manchester United mod Newcastle kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester United og Newcastle?


Newcastle er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.42.

Hvordan er Manchester United’s form i Premier League op til kampen?


Manchester United har 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Newcastle’s form i Premier League op til kampen?


Newcastle har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.