18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Nottingham F. Live Stream

SE FODBOLD*

Runde 3 i Premier League byder på Manchester United mod Nottingham F., som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 26/08/2023 kl. 16:00 på Manchester Uniteds hjemmebane: Old Trafford.

Hvor kan man se Manchester United – Nottingham F. Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Tottenham på 0-2 i sidste runde, ligger Manchester United lige nu nr. 12 i Premier League, mens Nottingham F. rangerer som nr. 10 efter en sejr mod Sheffield U. på 2-1 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Manchester United vs Nottingham F., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester United mod Nottingham F. direkte via live stream.

Manchester United – Nottingham F. Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Manchester United en 76.34% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.31, mens Nottingham F. har en 11.19% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 8.94. Dette betyder at Manchester United er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.68 med en sandsynlighed på 17.61%.

Manchester United mod Nottingham F. – Statistikker og Analyse

Manchester Uniteds seneste så dem indkassere et nederlag.Erik ten Hag’s hold stod overfor Tottenham i den kamp.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-2.Statistikker mod Tottenham viser at Manchester United havde 43% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, havde Manchester United 20 skud i angreb og 13 skud tilladt imod sig.Imens vandt Nottingham F. deres seneste kamp.Steve Cooper’s hold var oppe mod Sheffield U..Efter 90 minutter, var resultatet 2-1.I deres kamp mod Sheffield U., havde Nottingham F. 50% af bolden.I Nottingham F.’s seneste kamp, skød de på mål 16 gange, mens Steve Cooper hold tillod 7 skud imod sig.

Manchester United vs Nottingham F. Form

Efter 2 kampe i Premier League, har værterne fejret én sejr , mens de har scoret i bare én af dem . På samme tid har Nottingham F. vundet én gang , og har scoret i to kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester United vundet 3 point i deres seneste fem kampe på Old Trafford.Gæsterne har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udbane.

Manchester United vs Nottingham F. Indbyrdes opgør

I deres seneste 2 opgør mod hinanden, har Manchester United en historik på to sejre , hvor Nottingham F. endnu ikke har vundet . I hver af disse 2 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.5 mål . Manchester United har i gennemsnit scoret 2.5 mål pr. kamp , og Nottingham F. havde et gennemsnit på 0.0 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til Manchester United med 2-0.Kampen blev spillet søndag d. 16/04/2023, 17:30 på City Ground, Nottingham.

Manchester United – Nottingham F. Odds på Over/Under

Manchester United har formået at score i gennemsnit på 1.5 mål i hver af deres seneste 2 Premier League kampe. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Nottingham F.’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Erik ten Hag’s hold scoret et gennemsnit på 0.50 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp . Erik ten Hag’s hold har i gennemsnit scoret 1.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.50 mål pr. kamp.

Manchester United – Nottingham F. Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser at ingen af Manchester United’s seneste 2 kampe er endt med at begge hold i opgøret scorede , og Nottingham F. har haft det i alle denne sæsons opgør.Den seneste gang Manchester United ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham d. 19/08/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.83 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 54.64%.Et gennemsnitligt odds på 1.89 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 52.91%.

FAQ

Hvor kan man se Manchester United – Nottingham F. live stream?

Kampen Manchester United mod Nottingham F. kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester United og Nottingham F.?

Manchester United er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.31.

Hvordan er Manchester United’s form i Premier League op til kampen?

Manchester United har 1 sejr, 1 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 2 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Nottingham F. i Premier League?

Nottingham F. seneste 2 kampe er endt med 1 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.