18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Tottenham Live Stream

Last Updated on

Manchester United og Tottenham mødes søndag d. 14/01/2024, i runde 21 af Englands Premier League, med kampstart kl. 17:30 på Old Trafford .

Hvor kan man se Manchester United – Tottenham Live Stream?

Manchester United tabte deres seneste kamp med 1-2 mod Nottingham F., og de ligger nu nr. 8i ligaen , hvorimod Tottenham lige nu ligger på en 5. plads efter deres nederlag mod Bournemouth på 3-1 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester United vs Tottenham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester United mod Tottenham direkte via live stream.
  • Stadion: Old Trafford
  • Dato: 14/01/2024
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Manchester United – Tottenham live stream på ViaPlay

Manchester United – Tottenham Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Manchester United en 45.66% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.19, mens Tottenham har en 33.78% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.96. Dette betyder at Manchester United er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.85 med en sandsynlighed på 25.97%.

Manchester United mod Tottenham – Statistikker og Analyse

Manchester United tabte deres seneste opgør. Erik ten Hag’s hold spillede mod Nottingham F.. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2. Da de mødte Nottingham F., havde Manchester United 54% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Manchester United i alt 10 skud, mens de tillod 8 skud imod sig. Imens vandt Tottenham deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Ange Postecoglou’s hold overfor Bournemouth. Efter 90 minutter, var resultatet 3-1. I deres kamp mod Bournemouth havde Tottenham følgende boldbesiddelse : 51%. I forhold til skud på mål, havde Tottenham i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 24 skud imod sig.

Manchester United vs Tottenham Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har Manchester United vundet i 5 , og har scoret i 6 kampe . Tottenham har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester United i deres seneste fem kampe på Old Trafford vundet 9 point. Deres modstander, Tottenham, har vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester United vs Tottenham Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Manchester United og Tottenham , har værterne været sejrsrige 6 gange , og gæsterne har været sejrsrige to gange , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.5 mål pr. kamp . Manchester United har snittet 1.9 mål i hver kamp , og Tottenham har snittet 1.6 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Tottenham med 0-2. Kampen blev spillet lørdag d. 19/08/2023, 17:30 på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester United – Tottenham Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Manchester United har spillet, er der blevet scoret 2.2 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Tottenham har spillet, blevet scoret 4.0 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Erik ten Hag’s trup scoret 1.10 mål og indkasseret 1.10 pr. kamp , mens Ange Postecoglou’s trup har formået at notere 2.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp.

Manchester United – Tottenham Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Manchester United, formåede begge hold at score i 30% af kampene , og Tottenham har haft det i 90% af denne sæsons opgør. Den seneste gang Manchester United ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 23/12/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.41 fortæller, at der er en sandsynlighed på 70.92% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.71 siger at der er en sandsynlighed på 36.90% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester United – Tottenham live stream?


Kampen Manchester United mod Tottenham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester United og Tottenham?


Manchester United er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.19.

Hvordan er Manchester United’s form i Premier League op til kampen?


Manchester United har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?


Tottenham har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.