18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mjällby – Djurgården Live Stream

Last Updated on

Runde 17 i Allsvenskan byder på Mjällby mod Djurgården, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 30/07/2023 kl. 15:00 på Mjällbys hjemmebane: Strandvallen.

Hvor kan man se Mjällby – Djurgården Live Stream?

Efter en sejr over Sirius på 3-2, ligger Mjällby lige nu på en 8. plads i Allsvenskan tabellen , mens Djurgården ligger på 4. pladsen efter et nederlag mod Elfsborg på 0-4 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Mjällby vs Djurgården, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Mjällby mod Djurgården direkte via live stream.
  • Stadion: Strandvallen
  • Dato: 30/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Mjällby – Djurgården live stream på ViaPlay

Mjällby – Djurgården Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Mjällby givet 28.33% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.53. Djurgården har derimod 49.50% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.02. Disse odds gør Djurgården til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 30.21% med et odds på 3.31.

Mjällby mod Djurgården – Statistikker og Analyse

Mjällby vandt holdets seneste kamp. Anders Torstensson’s hold stod overfor Sirius i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-2. I deres kamp mod Sirius, havde Mjällby den følgende boldbesiddelse: 40%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Mjällby i alt 10 skud, mens de tillod 13 skud imod sig. Imens tabte Djurgården deres seneste kamp. Kim Bergstrand’s hold var oppe mod Elfsborg. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-4. I deres kamp mod Elfsborg havde Djurgården følgende boldbesiddelse : 68%. Ser man på skud på mål, havde Djurgården de følgende statistikker: 5 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål.

Mjällby vs Djurgården Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , mens de har scoret i 6 af dem . Gæsterne har formået at sikre 6 sejre , og har scoret i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på Strandvallen, har Mjällby nu vundet i alt 5 point. Imens har Djurgården samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Mjällby vs Djurgården Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Mjällby og Djurgården , har værterne været sejrsrige 5 gange , hvorimod Djurgården har opnået 4 sejre , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 1.9 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 0.8 mål pr. kamp er gået til Mjällby , og Djurgården har scoret 1.1 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-2 til Djurgården. Kampen blev spillet søndag d. 21/05/2023, 15:00 på Tele2 Arena.

Mjällby – Djurgården Odds på Over/Under

Mjällby har formået at score i gennemsnit på 2.4 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Djurgården’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Anders Torstensson’s hold formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Kim Bergstrands hold har scoret 1.60 mål og indkasseret 1.20 pr. kamp.

Mjällby – Djurgården Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 40% af 10 kampe, som Mjällby og Djurgården har spillet indtil nu. Mjällbys nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Häcken på 0-3 d. 11/06/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Djurgården missede chancen for at score i en kamp var d. 22/07/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Elfsborg. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.83, kan vi se at der er 54.64% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.86, kan vi se at der er 53.76% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Mjällby – Djurgården live stream?


Kampen Mjällby mod Djurgården kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Mjällby og Djurgården har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Djurgården favoritter med odds 2.02 for at vinde.

Hvordan er Mjällby’s form i Allsvenskan op til kampen?


Mjällby har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.